Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν πιστεύει στη μεσαία τάξη και στην επιχειρηματικότητα – Τζογάρει με τις εκλογές

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν πιστεύει στη μεσαία τάξη και στην επιχειρηματικότητα – Τζογάρει με τις εκλογές
Το Ποτάμι είναι στο ραντάρ των νέων πολιτών υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πιστεύει στη μεσαία τάξη και στην επιχειρηματικότητα διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός τζογάρει με τις εκλογές.
«Αντί να είναι μπροστά και να διεκδικεί χώρο για τα μεσαία στρώματα και τους επιχειρηματίες, ο τρόπος που πολιτεύεται δείχνει έναν φοβισμένο αριστερό που αποφασίζει να παραχωρήσει και κάποια πράγματα στην ελεύθερη οικονομία» είπε σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Βήμα Tv των Ιωαννίνων.
Ο κ.Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της μείωσης των φόρων και των εισφορών και ζήτησε να καταργηθεί το κομματικό κράτος και οι σπατάλες του, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι χιλιάδες στελέχη της ΝΔ περιμένουν, όπως είπε, να εφορμήσουν στο κράτος και να λάβουν θέσεις διευθυντών.
«Η οικονομία θα καθορίσει τελικά την ψήφο του Έλληνα πολίτη», είπε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αφού σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας τζογάρει με τις εκλογές», επέκρινε την ΝΔ για την συνεχή επίκληση των εκλογών.
«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ψηφίζει με σοβαρότητα κάθε τέσσερα χρόνια.
Οι πρόωρες εκλογές είναι πηγή πολλών δεινών» είπε ο κ.Θεοδωράκης αναφέροντας ενδεικτικά δύο παραδείγματα:
«Το ένα είναι ότι αναβάλλονται μικρά ή μεγάλα επενδυτικά σχέδια και το άλλο είναι ότι οι πρόωρες εκλογές και ο φόβος τους, είναι πηγή διαφθοράς» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το Ποτάμι «είναι στο ραντάρ των νέων πολιτών» και ότι δεν είναι καλό παράδειγμα σε μία κοινωνία εάν τα παιδιά ακολουθούν τις πολιτικές επιλογές των γονιών. «Ο καθένας να κάνει την δική του ανάλυση για τα πράγματα.
Να μην υπακούει ούτε στον αέρα που φυσάει, ούτε στο ρεύμα, ούτε στις οικογενειακές παραδόσεις» ανέφερε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος κάνοντας απολογισμό της πενταετής πορείας του Ποταμιού, ανέδειξε τη θετική συμβολή του στα ζητήματα δικαιωμάτων, δημοσίου, προμηθειών, αλλά και στα εθνικά θέματα και τόνισε ότι το Κίνημα διαφοροποιείται απέναντι στην ψηφοθηρία.
Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ.Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως «το Ποτάμι δεν θα περιμένει να φουσκώσει μήπως κάποια στιγμή το φωνάξει ο κόσμος να τον σώσουμε, αλλά πρέπει να λύνει μικρά και μεγάλα προβλήματα, όποτε αυτό είναι εφικτό».
«Έχουμε συγκεκριμένα αιτήματα για τη χώρα, συγκεκριμένες προτεραιότητες, με αυτές θα διεκδικήσουμε ρόλο την επόμενη μέρα» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης