Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Μεγάλο αυτογκόλ του Τσίπρα που πήρε πάνω του την ιστορία του Πολάκη

Κικίλιας: Μεγάλο αυτογκόλ του Τσίπρα που πήρε πάνω του την ιστορία του Πολάκη
Έρχεται η ώρα των εκλογών και η ελληνική κοινωνία θα τον κρίνει είπε ο κ.Κικίλιας
Για μεγάλο αυτογκόλ του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Β.Κικίλιας αναφερόμενος στην αντιπαράθεση Πολάκη – Κυμπουρόπουλου και στη στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός στον υπουργό του.
«Πρόκειται για μεγάλο αυτογκόλ του κ. Τσίπρα που πήρε πάνω του την ιστορία Πολάκη.
Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η αναλγησία και η σκληρή ταύτιση με αυτούς οι οποίοι θέλουν να υβρίζουν ΑΜΕΑ, είναι υπέρτερη στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ από ό,τι η ανθρωπιά και μια συγγνώμη.
Έρχεται όμως η ώρα των εκλογών και η ελληνική κοινωνία θα τον κρίνει» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ντροπή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, συμπληρώνοντας ότι «χαίρομαι που υπήρξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προεξάρχοντος του κ. Φίλη, που τις καταδίκασαν».
«Μας προσβάλλει όλους, δεν έχει να κάνει με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.
 Είναι ένα θέμα που προσβάλλει τον πολιτισμό και την κοινωνία μας.
Έχει να κάνει με έναν συνάνθρωπό μας που έχει ειδικές ανάγκες και αποτελεί πρότυπο με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, πέρα και πάνω από τις δυνάμεις του.
Και αντί να επικροτήσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια, βγήκε ο κ. Πολάκης να τον υβρίσει και δεν είχε καν την παλικαριά και το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη.
Και έσπευσε να τον καλύψει με ανοίκειο τρόπο ο κ. Τσίπρας, βάζοντας όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του κ. Πολάκη, λέγοντας ουσιαστικά ότι είναι όλοι ίδιοι.
Δεν δέχομαι ότι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια» είπε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης