Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η τεχνολογία της LG συμβάλει στις προπονήσεις της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στην Ακαδημία Eurohoops

tags :
Η τεχνολογία της LG συμβάλει στις προπονήσεις της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στην Ακαδημία Eurohoops
Η τεχνολογία της LG συμβάλει στις προπονήσεις της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” στην Ακαδημία Eurohoops
Στο πλαίσιο των προπονήσεων της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” στην Ακαδημία Eurohoops, οι 26 αθλητές συμμετείχαν στο πρώτο σεμινάριο εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ, Technical School, το οποίο διεξήχθη με τη χρήση των προηγμένων οθονών LG.
Η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Eurohoops και η LG δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναπτύξουν τις δεξιότητες της νέας γενιάς αθλητών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχουν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Παράλληλα με τις προπονήσεις και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας, το πρόγραμμα υποτροφίας των αθλητών περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση για την εκμάθηση τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ.
Με τη δύναμη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας της LG, οι αθλητές εκπαιδεύτηκαν μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιλάμβανε μια LG οθόνη.
Μέσω της διάταξης αυτής τα παιδιά παρακολούθησαν στιγμιότυπα από μεγάλους διεθνείς αγώνες μπάσκετ, μελέτησαν με τον Head Coach & Basketball Director της Eurohoops Academy, Κωνσταντίνο Σταμάτη, τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως και έμαθαν τα βασικά στοιχεία της διαδικασία λήψεων αποφάσεων σε αγώνες μπάσκετ.
Ο Κωνσταντίνος Σταμάτης δήλωσε σχετικά: «Με τη δύναμη που έχει η τεχνολογία των προϊόντων της LG καταφέραμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο που συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή τους. Η εκμάθηση τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ είναι εξίσου σημαντική με την τεχνική προπόνηση. Μέσα από τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση οι αθλητές της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο έχουν την απαραίτητη κατάρτιση για να ξεχωρίσουν στο άθλημα που αγαπούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης