Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Deloitte μέγας χορηγός του μεγαλύτερου αγώνα Τριάθλου για παιδιά στην Ελλάδα που διοργανώνει τo CGS

tags :
Η Deloitte μέγας χορηγός του μεγαλύτερου αγώνα Τριάθλου για παιδιά στην Ελλάδα που διοργανώνει τo CGS
Το CGS Kids Triathlon αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση τριάθλου που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 6 έως 13 ετών και διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Η Deloitte Ελλάδος, στηρίζει την πρωτοβουλία του CGS και γίνεται μέγας χορηγός του CGS Kids Triathlon, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του CGS.
Μια πρωτοβουλία που ανήκει στο ευρύτερο σχέδιο της εταιρείας να προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη, σε ενέργειες που στόχο έχουν να βελτιώνουν την ποιότητας ζωής των ανθρώπων, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Το CGS Kids Triathlon αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση τριάθλου που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 6 έως 13 ετών και διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την περσινή διοργάνωση να αγγίζει τις 200 και πλέον συμμετοχές παιδιών ηλικίας 5-14 ετών.
Η Deloitte, υποστηρίζοντας ενεργά τη νέα γενιά, με συνεχείς πρωτοβουλίες που αφορούν στην εκπαίδευση και στην απασχόληση των νέων, είναι παρούσα αυτή τη φορά σε μία σημαντική γιορτή για τον αθλητισμό και τα παιδιά, με στόχο να τα φέρει σε επαφή με τον κόσμο του αθλητισμού και την υγιή ανταγωνιστικότητα.
Οι νεαροί αθλητές που θα συμμετέχουν στο CGS Kids Triathlon θα χωριστούν σε 5 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους και θα κληθούν να διαγωνιστούν στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, σε ειδικά προσαρμοσμένο στίβο.
Οι έφηβοι ηλικίας 13 ετών θα διαγωνιστούν αποκλειστικά στα αγωνίσματα της κολύμβησης και του τρεξίματος.
Η επίσημη έναρξη του CGS Kids Triathlon θα πραγματοποιηθεί στις 10.45 στο κλειστό γυμναστήριο του CGS, όπου θα διεξαχθεί και η τεχνική ενημέρωση των συμμετεχόντων.
Οι νεαροί τριαθλητές καλούνται να παραλάβουν, με τους κηδεμόνες τους, τον αριθμό του αγώνα και να τοποθετήσουν το ποδήλατο στη ζώνη αλλαγής, την Παρασκευή 17 Μαΐου, από τις 17.30 έως της 21.00 το βράδυ, είτε το Σάββατο 8.30 το πρωί με 10.00. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.30 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14.00.
Τα έσοδα από την συμβολική συμμετοχή των 5 ευρώ θα διατεθούν στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να μπείτε στο http://cgs.gr/kidstriathlon/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης