Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Πριν τις εθνικές εκλογές και όταν κλείσει η Βουλή θα γίνουν όσα τηλεοπτικά debate θέλει ο Τσίπρας

Μπακογιάννη: Πριν τις εθνικές εκλογές και όταν κλείσει η Βουλή θα γίνουν όσα τηλεοπτικά debate θέλει ο Τσίπρας
"Όσο είναι ανοιχτή η Βουλή, εκεί θα γίνονται όλα τα θεσμικά debate μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων", τόνισε η Ντ. Μπακογιάννη
«Ο κ. Τσίπρας ταυτίστηκε με το πολιτικό ήθος του κ. Πολάκη», τόνισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Η ίδια ανέφερε ότι «δια της στηρίξεως του κ. Πολάκη, ο κ. Τσίπρας έκανε μία επιθετική εσωκομματική κίνηση με σκοπό να αδειάσει όσα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν και καταδίκασαν τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην υπόθεση με τον κ.Κυμπουρόπουλο».
Σχετικά με το κάλεσμα του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα προς τον πρόεδρο της ΝΔ,  Κ. Μητσοτάκη, σε debate,  η κ. Μπακογιάννη μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «όσο είναι ανοιχτή η Βουλή, εκεί θα γίνονται όλα τα θεσμικά debate μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων.
Πριν τις εθνικές εκλογές και όταν κλείσει η Βουλή, θα γίνουν όσα τηλεοπτικά debate θέλει ο κ. Τσίπρας».
Περαιτέρω, η κ. Μπακογιάννη κάνοντας αναφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε ότι βλέπει μία κλιμάκωση που εξηγείται από το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Erdogan με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και πρόσθεσε «κάτι μου λέει ότι ο Erdogan θέλει δια κάποιας επιθετικής κινήσεως να φέρει τους Αμερικανούς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».
Ακόμη, εκτίμησε ότι την οικονομική κρίση που μαστίζει την Τουρκία είναι πολύ δύσκολο ο Erdogan να προχωρήσει σε μια ρήξη στο Αιγαίο που θα διαλύσει την τουριστική περίοδο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης