Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στο επίκεντρο 4 ασφαλιστικές αυτήν την εβδομάδα

tags :
Στο επίκεντρο 4 ασφαλιστικές αυτήν την εβδομάδα
Εβδομάδα με Ασφαλιστικό άρωμα από 4 εταιρίες
Εβδομάδα έντονης κινητικότητας με ασφαλιστικό άρωμα ξεκινά από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή, καθώς αρκετές εταιρίες θα ανακοινώσουν τα οικονομικά στοιχεία τους και τους στόχους.
Τον τόνο δίνει την Τρίτη  η ΝΝ Ασφαλιστική σε συνέδριο πωλήσεων που διοργανώνει με θέμα  «Η πώληση είναι τέχνη», στο οποίο  θα λάβουν χώρα σχετικές βραβεύσεις: Ημερολογιακό ΝΝ Πρακτορειακή, Αύξηση Χαρτοφυλακίου Πρακτορειακής, Βράβευση Ομαδικών – Νέα Παραγωγή, Βράβευση Ομαδικών – Αύξηση Χαρτοφυλακίου, e-application – Ποσοστό Χρήσης, e-application – Πλήθος αιτήσεων, Quality of Sales, Διατηρησιμότητα Σταθμισμένης Παραγωγής, Αριθμός Συμβολαίων, Recruitment.
Θα υπάρξουν επίσης βραβεύσεις για Ανάπτυξη Νέων Συνεργατών, Βράβευση Γραφείων της Περιφέρειας, Ημερολογιακό Ζωής – Νέοι Συνεργάτες, Ημερολογιακό Ζωής.
Κατά την έναρξη του συνεδρίου η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος  Μαριάννα Πολιτοπούλου αναμένεται να αναφερθεί στα πεπραγμένα, τις προκλήσεις και το στίγμα που επιδιώκει να δώσει η εταιρεία την «επόμενη μέρα».
Ακολουθεί την επομένη η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, όπου θα παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία τα πεπραγμένα του 2018 με θέμα «Με την κληρονομία της Ιστορίας και όχημα τον Μετασχηματισμό στον δρόμο της Σταθερής Κερδοφορίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης».
Την Πέμπτη 9 Μαϊου, θα υπάρξει μια διαφορετική συνάντηση με θέμα την «Εξέλιξη και Επένδυση στον Άνθρωπο», με τις επιδόσεις και την προσφορά της Eurolife. Στόχος της εταιρείας, μεταξύ άλλων, είναι να εστιάσει στην εξέλιξη και την καθημερινή επένδυση στον άνθρωπο.
Την Παρασκευή 10 Μαϊου, πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο και η βράβευση των συνεργατών που σημείωσαν υψηλές αποδόσεις από την ΑΧΑ Ασφαλιστική. Ο γνωστός όμιλος συνεχίζει την ανοδική της πορεία υπό το πρίσμα του ψηφιακού μετασχηματισμού, με την διοίκηση στέλνει μήνυμα περαιτέρω συνέχισης των προσπαθειών προς αυτή την κατεύθυνση.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης