Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος για πρόταση μομφής από ΝΔ: Η πατρίδα χρειάζεται ενότητα, όχι κοκορομαχίες στη Βουλή

Καμμένος για πρόταση μομφής από ΝΔ: Η πατρίδα χρειάζεται ενότητα, όχι κοκορομαχίες στη Βουλή
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ζήτησε από τους κκ. Τσίπρα και Μητσοτάκη να αναβάλλουν την αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο
Μήνυμα υπέρ της ενότητας έστειλε ο Πάνος Καμμένος εν μέσω της κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας αλλά και ενόψει της κατάθεσης πρότασης μομφής από τη ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη.
«Αυτή την στιγμή η πατρίδα, χρειάζεται ενότητα και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, θέλουν τον ελληνικό λαό, σύσσωμο μαζί τους», είναι το μήνυμα που έστειλε από τα Ιωάννινα, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε, πως οι συγκυρίες στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Κυπριακή ΑΟΖ, δεν επιτρέπουν αντιπαραθέσεις.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μάλιστα, επισήμανε, πως «την ώρα που για 1η φορά μετά το 1974, βλέπουμε να έχουμε δηλώσεις σήμερα από το State Department, από την Ρωσική πλευρά, από το Ισραήλ ,από την Αίγυπτο, από την Ευρώπη, οι οποίες συντάσσονται με τις εθνικές θέσεις, εμείς εδώ να στήνουμε κοκορομαχίες στην Βουλή» και ζήτησε ακόμη μια φορά, από τους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, να αναβάλουν την αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο.
«Έχουμε ουσιαστικά μια εισβολή.
Εάν λοιπόν εμείς δεν έχουμε την σοβαρότητα να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις μας και να τις αναβάλουμε, εγώ δεν λέω στη ΝΔ δεν πρέπει να καταθέσει, και να βγούμε σε ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μια ενημέρωση από την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, επιτέλους να ενώσουμε την φωνή μας με όλους τους συμμάχους μας, νομίζω ότι θα έχουμε χάσει μια χρυσή ευκαιρία.
Επιμένω στην πρόταση αυτή, εδώ από τα Γιάννενα ζητώ και από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του οποίου στα χέρια είναι να καταθέσει την πρόταση μομφής αλλά και από τον πρωθυπουργό που στα χέρια του είναι να καταθέσει την μετατροπή της πρότασης μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης, να αναβάλουμε αυτήν την συζήτηση.
Έχουν αρκετό χρόνο να αντιπαρατεθούμε μεταξύ μας» υποστήριξε.
Ο κ. Καμμένος, είπε ότι η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται και στο Αιγαίο, με καθημερινές παραβιάσεις επανδρωμένων αεροσκαφών και υπογράμμισε την αναγκαιότητα για σύμπνοια και η μία εθνική φωνή, ώστε να δοθεί ένα πολύ σημαντικό μήνυμα και τα έξω και προς τα μέσα.
«Όταν οι πολιτικές δυνάμεις δείξουμε, ότι το εθνικό είναι πιο πάνω από το μικροπολιτικό, αυτό θα δώσει και προς το εσωτερικό της χώρας, ένα διαφορετικό μήνυμα» τόνισε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης