Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή: Την Τετάρτη 8/5 η έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Στις 10/5 η ψηφοφορία

tags :
Βουλή: Την Τετάρτη 8/5 η έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Στις 10/5 η ψηφοφορία
Στις 8/5 εισάγεται στις επιτροπές της Βουλής και το ν/σ για τη ρύθμιση των 120 δόσεων προς ταμεία, εφορία
Την Τετάρτη 10 Μαΐου αναμένεται να αρχίσει η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Η διαδικασία θα αρχίσει στις 18:00 το απόγευμα με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Βάσει των όσων αποφασίστηκαν, και αφού κατατεθεί σήμερα το απόγευμα η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π.Πολάκη – ο πρωθυπουργός έχει προαναγγείλει ότι θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση -, η συζήτηση θα αρχίσει την Τετάρτη 8/5 και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής 10/5 με τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία.
Άλλωστε το πρόγραμμα αυτό λαμβάνει υπόψη και τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 9/5, καθώς ο κ.Τσίπρας θα μπορέσει να τοποθετηθεί στην αρχή της συζήτησης την Τετάρτη και να κλείσει την τοποθέτηση του την Παρασκευή και αφού επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Σημειώνεται πως στη Διάσκεψη των Προέδρων αποφασίστηκε να εισαχθεί την Τετάρτη 8/5 προς συζήτηση στις επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους δήμους και να εισαχθεί στην Ολομέλεια από την ερχόμενη εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης