Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας τα βλέμματα των επενδυτών – Νέες πιέσεις περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας τα βλέμματα των επενδυτών – Νέες πιέσεις περιμένουν οι αναλυτές
Οι αναλυτές περιμένουν αύξηση της μεταβλητότητας και απώλειες αλλά μικρότερης έντασης σε σύγκριση με την προηγούμενη συνεδρίαση
Διατηρούνται οι ανησυχίες των επενδυτών για την εμπορική ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και μετά το χθεσινό sell off οι αναλυτές περιμένουν πως οι πτωτικές τάσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό και της σημερινής συνεδρίασης.
Ωστόσο, θεωρούν πως η ένταση των απώλειών θα περιοριστεί και πως η συνεδρίαση θα χαρακτηριστεί από υψηλή μεταβλητότητα.
Από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις και το ενδιαφέρον θα στραφεί στην αναθεώρηση των δεικτών MSCI η οποία αναμένεται στις 13/5.
Σημειώνεται πως αύριο (8/5) οι μετοχές της Jumbo θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα ύψους 0,19 ευρώ ανά μετοχή.
 
Euroxx
Περιμένουμε η πίεση να συνεχιστεί λόγω της επανεμφάνισης της έντασης των εμπορικών συναλλαγών.
 
Eurobank
Περιμένουμε η σημερινή συνεδρίαση να έχει χαρακτηριστικά πιέσεων από πωλήσεις μετοχών, ωστόσο θα περιμέναμε μία πιο συντηρητική υποχώρηση
 
Beta
Οι ανησυχίες για την εμπορική ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, κ.Τραμπ, θα διατηρήσουν το αρνητικό πρόσημο κατά την άποψή μας στην εγχώρια αγορά, πιθανότατα όμως οδηγώντας σε μικρότερες απώλειες μέσα από μία συνεδρίαση μεταβλητότητας.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης