Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΝΝ Ασφαλιστική: Χολιγουντιανές βραβεύσεις με 9 εκατ. ευρώ κέρδη

tags :
ΝΝ Ασφαλιστική: Χολιγουντιανές βραβεύσεις με 9 εκατ. ευρώ κέρδη
Κατά τη βράβευση, η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΝ, Μαριάννα Πολιτοπούλου, εξήρε το υψηλό ανάστημα των ανθρώπων της εταιρίας
Σε μια χολιγουντιανού τύπου, με τίτλο η «πώληση είναι τέχνη» καθώς έχει κάθε λόγο να το κάνει, εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, η ΝΝ Ασφαλιστική βράβευσε τους 10 καλύτερους συνεργάτες της στο κομμάτι των πωλήσεων, αλλά και όσους συνεργάτες της βρίσκονται στην εταιρία επί 35 και πλέον χρόνια και συνταξιοδοτούνται.
Η ΝΝ είχε επιλέξει ως σχέδιο της εκδήλωσης το Πορτρέτο της Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίνστι, σχεδιασμένο σε πιο ελεύθερη εκδοχή και με πολλά χρώματα και στον προαύλιο συνεδριακό χώρο, η είχε περί τους 10 ζωγράφους, προκειμένου, όποιος συνεργάτης επιθυμούσε να σκιαγραφήσει τη φυσιογνωμία του.
Κατά τη διάρκεια της τελετής προβλήθηκαν τα διαφημιστικά βίντεο της εταιρίας, τα οποία την κατέστησαν κερδοφόρα.
Κατά τη βράβευση, η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΝ κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, εξήρε το υψηλό ανάστημα των ανθρώπων της εταιρίας και όπως είπε μέσα σε 2 χρόνια από ζημιές 9 εκατ. ευρώ, κατάφερε να περάσει το 2018 σε καθαρά κέρδη 9 εκατ. ευρώ.
Δηλαδή σε μια διετία διένυσε τη διπλή απόσταση, κάτι που οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα και την καλή συνεργασία των ανθρώπων της.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι επικεφαλείς: Πρακτορειακή, Αύξηση Χαρτοφυλακίου Πρακτορειακής, Βράβευση Ομαδικών – Νέα Παραγωγή, Βράβευση Ομαδικών – Αύξηση Χαρτοφυλακίου, e-application – Ποσοστό Χρήσης, e-application – Πλήθος αιτήσεων, Quality of Sales, Διατηρησιμότητα Σταθμισμένης Παραγωγής, Αριθμός Συμβολαίων, Recruitment.
Επίσης υπήρξαν βραβεύσεις για Ανάπτυξη Νέων Συνεργατών, Βράβευση Γραφείων της Περιφέρειας, Νέοι Συνεργάτες, Ημερολογιακό Ζωής.


Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης