Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μια Πανεπιστημιακή Σχολή, έργο πνοής και ανάπτυξης για το Δήμο Περιστερίου

tags :
Μια Πανεπιστημιακή Σχολή, έργο πνοής και ανάπτυξης για το Δήμο Περιστερίου
Μια Πανεπιστημιακή Σχολή, έργο πνοής και ανάπτυξης για το Δήμο Περιστερίου
Το μεγάλο ζητούμενο της οικονομικής ανάπτυξης μπορεί να περάσει μέσα και από τις τοπικές οικονομίες.
Αυτό το μοντέλο διαχειρίζεται  με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Περιστερίου διαμορφώνοντας έτσι  ένα επενδυτικό περιβάλλον που μπορεί να μετεξελίξει το Δήμο σε μια παραγωγική βιομηχανία καινοτομίας και ανάπτυξης.
Τα παραγωγικά σχέδια της Δημοτικής αρχής για το αύριο παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 6.5.19 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου υπό το Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη.
Τα τακτοποιημένα οικονομικά του Δήμου Περιστερίου  έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν σημαντικές δυνατότητες στην τοπική κοινωνία για τη διαμόρφωση παραγωγικών μοντέλων που μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντες των νέων στην  εργασία και των μεγαλύτερων σε συνθήκες διαβίωσης υψηλού επιπέδου, αντάξιες των αναγκών των δημοτών.
Ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών και Ανάπτυξης  Αλέξης Σταυρούλιας, αφού κατάφερε να διατηρήσει πλεονασματικό τον ισολογισμό της Δημοτικής Αρχής σε όλη τη διάρκεια της  οικονομικής κρίσης, μαζί με ένα έμπειρο και καταξιωμένο επιτελείο εξετάζει όλες τις δυνατότητες  διαμόρφωσης παραγωγικών θυλάκων  στον ιστό της πόλης, στο απαιτητικό περιβάλλον  της νέας εποχής.
Ανοιχτή πρόσκληση απηύθυνε ο κ.  Σταυρούλιας στους εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας  που ανταποκρίθηκαν και παρουσίασαν ολοκληρωμένη μελέτη με αντικείμενο την ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στο Περιστέρι.
Tο εγχείρημα  αποτελέσει ένα φυτώριο πολιτισμού αλλά κυρίως θα  στηρίξει μακροπρόθεσμα τα αναπτυξιακά σχέδια στην περιοχή.
 Με συνεχείς αγορές και αναπλάσεις εκτάσεων με καινοτόμες επενδύσεις σε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με τοποθετήσεις σε έργα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε να γίνει μια κερδοφόρα "κυψέλη" με σημαντικές προοπτικές.
Ο σχεδιασμός μιας υψηλού επιπέδου χρηματοοικονομικής διαχείρισης μπορεί να διαμορφώσει την επόμενη ημέρα του Δήμου με τρόπο διαφορετικό ώστε αυτή να αποτελέσει ένα σοβαρό παράδειγμα εφαρμογής σε ένα «μικροπεριβάλλον» για τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών σε μια ευρύτερη κλίμακα.

Λεζάντα photo: Ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου  Αλέξης Σταυρούλιας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης