Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Intesa Sanpaolo: Η ιταλική κυβέρνηση έχει... χαλαρώσει τις λαϊκιστικές πολιτικές

Intesa Sanpaolo: Η ιταλική κυβέρνηση έχει... χαλαρώσει τις λαϊκιστικές πολιτικές
Ο διευθύνων σύμβουλος της Intesa Sanpaolo υποστήριξε ότι τα κόμματα που απαρτίζουν την ιταλική κυβέρνηση έχουν αρχίσει να γίνονται... κανονικά
Την άποψη ότι η ιταλική κυβέρνηση έχει σιγά-σιγά ομαλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο ασκεί πολιτική εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Intesa Sanpaolo.
Όπως δήλωσε στο CNBC, o Carlos Messina τα δύο κόμματα που απαρτίζουν την ιταλική κυβέρνηση (Κίνημα Πέντε Αστέρων και Lega) έχουν αρχίσει να γίνονται κανονικά ως προς την πολιτική που ασκούν.
«Όλα αυτά τα κόμματα αλλάζουν τη στάση και άποψη σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν για τη χώρα» δήλωσε ο Messina και συμπλήρωσε «αλλάζουν τελείως την άποψη τους ως προς τι πρέπει να κάνουν, αλλά και την άποψη τους για την Κομισιόν, την Ευρώπη.
Γίνονται κανονικά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν για τη χώρα τους».
Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για άνοδο του λαϊκισμού στην Ευρώπη λόγω της Ιταλίας.
«Κατά την άποψη μου, οι ευρωεκλογές θα είναι θετική εξέλιξη για τη χώρα, διότι θα σταματήσει η διαμάχη μεταξύ Lega και Κινήματος Πέντε Αστέρων.
Μετά τις εκλογές θα αρχίσουν να συζητούν και πάλι για το τι πρέπει να κάνουν για τη χώρα» επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Intesa.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης