Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Εμπορικός πόλεμος και προεκλογικά πακέτα παροχών ανησυχούν τους αναλυτές

tags :
ΧΑ: Εμπορικός πόλεμος και προεκλογικά πακέτα παροχών ανησυχούν τους αναλυτές
Υψηλή μεταβλητότητα και απώλειες αναμένεται να καταγράψει η αγορά και στη σημερινή συνεδρίαση
Πιέσεις και αύξηση της μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές και στη σημερινή συνεδρίαση αφού στο εξωτερικό η αύξηση των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας δημιουργεί τριγμούς στις αγορές, και στο εσωτερικό η πολιτική αντιπαράθεση και τα πακέτα παροχών, δημιουργούν δεύτερες σκέψεις στους αγοραστές.
Παράλληλα η αγορά έχοντας καταγράψει μεγάλη άνοδο από την αρχή του έτους χωρίς ουσιαστική διόρθωση, αρπάζει την ευκαιρία για να γυρίσει χαμηλότερη, εκπληρώνοντας και τους στόχους που θέλουν τεχνικοί αναλυτές.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή του ΟΤΕ, αφού ο Οργανισμός δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου και από τις μικρές η FG Europe, καθώς κατατέθηκε υποχρεωτική δημόσια πρόσφορά κάτω από την τιμή του χθεσινού κλεισίματος.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε πως το επιφυλακτικό κλίμα στις αγορές του εξωτερικού – με τις ευρωπαϊκές μετοχές βρίσκονται στα χαμηλά ενός και πλέον μήνα – να επηρεάσει την εγχώρια αγορά.
 
Euroxx
Με ένταση των εμπορικών ανησυχιών στις αγορές του εξωτερικού και την εγχώρια πολιτική ατμόσφαιρα πιστεύουμε πως οι ελληνικές μετοχές θα εμφανίσουν υψηλή μεταβλητότητα και η πίεση πιθανότατα θα συνεχιστεί.
Beta
Η μεταβλητότητα στις διεθνείς αγορές σε συνδυασμό με την αναζωπύρωση των ανησυχιών αναφορικά με τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας και το προεκλογικό πακέτο παροχών της κυβέρνησης θα ανοίξουν το δρόμο για μία συνεδρίαση μεταβλητότητας επηρεάζοντας αρνητικά τη σημερινή συνεδρίαση.   

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης