Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche bank: Τιμές στόχοι 1,66 ευρώ για Alpha, η Εθνική 1,99 ευρώ, η Πειραιώς 1,47 ευρώ

tags :
Deutsche bank: Τιμές στόχοι 1,66 ευρώ για Alpha, η Εθνική 1,99 ευρώ, η Πειραιώς 1,47 ευρώ
Τι δείχνουν τα στοιχεία από 12 αναλυτές που ανέλυσε η Deutsche Bank για τις ελληνικές τράπεζες
Σημαντικό περιθώριο ανόδου που φτάνει έως και το 48% βλέπει η Deutsche Bank για την Alpha Bank, ενώ το περιθώριο για την Εθνική είναι στο 11%, σε αντίθεση με την εκτίμηση για την Πειραιώς, η οποία είναι αρνητική κατά 14%.
Αυτή είναι η εκτίμηση της Deutche Bank για τις ελληνικές τράπεζες, η οποία περιλαμβάνεται στην επισκόπηση που δημοσιοποίησε για τον ευρωπαϊκό κλάδο, και στην οποία τονίζεται ότι κατά μέσο όρο ο ελληνικός τραπεζικός κλάδος έχει περιθώριο ανόδου 23%.

Μάλιστα, η γερμανική τράπεζα κατατάσσει και τις τρεις ελληνικές τράπεζες (δεν καλύπτει τη Eurobank λόγω του ρόλου της ως συμβούλου στο deal με τη Grivalia) ανάμεσα σε εκείνες που είδαν τις πιο θετικές προσαρμογές για τις εκτιμήσεις που αφορούν τα κέρδη ανά μετοχή του 2020.

Όπως επισημαίνει η Τρ. Πειραιώς, η Εθνική και η Alpha Bank, μαζί με την  Standard Chartered και την Erste, έχουν τις καλύτερες προσαρμογές για τα κέρδη μετά από προβλέψεις.



Συγκρίνοντας τις τιμές στόχους που δίνει για τις τρεις ελληνικές τράπεζες, για την Alpha Bank στα 1,39 ευρώ, για την Εθνική στα 2,1 ευρώ και για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,5 ευρώ, η Deutsche Bank δίνει και τα στοιχεία από άλλες προβλέψεις αναλυτών.
Ειδικότερα, η μέση τιμή στόχος που δίνεται για την Alpha Bank είναι τα 1,66 ευρώ, για την Εθνική Τράπεζα στα 1,99 ευρώ και για την Τράπεζα Πειραιώς το 1,47 ευρώ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης