Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΥΠΟΙΚ: Έναρξη Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας

tags :
ΥΠΟΙΚ: Έναρξη Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
ΥΠΟΙΚ: Έναρξη Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών παραχώρησης απλής χΧρήσης αιγιαλού και παραλίας
Στις 10/05/2019 αρχίζουν από το υπουργείο Οικονομικών οι Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού. Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη προσπάθεια, μέσω των ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών αλλά και την απλούστευση του συνόλου της διαδικασίας, προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ενδιαφερομένων και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.
Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στον εκσυγχρονισμό, την αυτοματοποίηση και τη διαφάνεια της διαδικασίας, στοχεύει στην οργάνωση και διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών τα επόμενα χρόνια, με απώτερο σκοπό την πλήρη καθιέρωση του θεσμού.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, στο σχετικό σύνδεσμο https://eauctions.gsis.gr/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης