Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Θα κάνει τα πάντα η ΝΔ για να μην συζητηθεί το πρόγραμμα της έως τις εκλογές

Παππάς: Θα κάνει τα πάντα η ΝΔ για να μην συζητηθεί το πρόγραμμα της έως τις εκλογές
Η ελίτ έβαλε το χέρι στην τσέπη για πρώτη φορά με τη δική μας διακυβέρνησης είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι η ΝΔ μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών θα κάνει τα πάντα για να μην συζητηθεί ο σκληρός πυρήνας του προγράμματός της διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι η ΝΔ έχει δυσκολία να μιλήσει για τα μεγάλα και σημαντικά θέματα και σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης «μίλησε σαν έφηβος που άνοιξε λογαριασμό στο Twitter», εξαπολύοντας συκοφαντίες και ψεύδη, ενώ καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «επικοινωνιακές στρακαστρούκες».
Ο κ.Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ αρνείται να μιλήσει για θέματα, όπως το 8ωρο εργασίας, το «ασφαλιστικό Πινοσέτ» και την επιστροφή στην αναλογία 1 προς 5 στο Δημόσιο (σ.σ. μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις) ενώ σχετικά με τις επιθέσεις που διατυπώνονται κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη υπογράμμισε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι δεν ενοχλούνται με το ύφος του Παύλου Πολάκη, αλλά με το έργο του, γιατί μαζί με τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό «έσπασαν το κακό σπυρί» στο υπουργείο Υγείας.
Απαντώντας στις αιτιάσεις ότι η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει όσα υποστηρίζει για την Ελλάδα των πολλών έναντι της ελίτ, με αφορμή τις διακοπές του πρωθυπουργού με το σκάφος της κ. Παναγοπούλου, ο κ. Παππάς είπε ότι η ελίτ «έβαλε το χέρι στην τσέπη για πρώτη φορά με την δική μας διακυβέρνηση» υπογραμμίζοντας ότι πλέον τα κανάλια πληρώνουν για τις άδειες.
Όσον αφορά τις εξελίξεις για την σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων, ο κ.Παππάς είπε ότι μπορεί να οικοδομηθεί με προγράμματα ενώ αναφερόμενος στην στάση της Φώφης Γεννηματά, σημείωσε ότι περίμενε «να πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης