Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Θα έχει το πολιτικό θάρρος ο Μητσοτάκης να ξεκολλήσει από το βούρκο; - Ή θα κυλιέται στη λάσπη;

Μαξίμου: Θα έχει το πολιτικό θάρρος ο Μητσοτάκης να ξεκολλήσει από το βούρκο; - Ή θα κυλιέται στη λάσπη;
Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε διερωτάται το Μαξίμου για τα σχόλια Μητσοτάκη για τον πατέρα του πρωθυπουργού
Το ερώτημα εάν ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από το βούρκο διατυπώνει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ενόψει της σημερινής νέας αντιπαράθεσης στη Βουλή στο πλαίσιο της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης και με αφορμή τα σχόλια που διατύπωσε τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και στελέχη του κόμματος του περί συνεργασίας του πατέρα του κ.Τσίπρα με την Χούντα.
«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.
Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.
Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:
Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;
Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;
Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;» διερωτάται το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης