Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου - Ο γιος του Βούτση ανάμεσα στους προσαχθέντες

tags :
Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου - Ο γιος του Βούτση ανάμεσα στους προσαχθέντες
Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει οτι δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υποκόσμου. 
(UPD) Νέες επιθέσεις κουκουλοφόρων χθες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια ενώ στο στόχαστρο μπήκαν αυτή τη φορά και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.
Οι κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που περιπολεί στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών ενώ προχώρησε σε 7 προσαγωγές.
Λίγο αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υποκόσμου.
Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία».
Λίγο νωρίτερα κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια όπου δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Ο γιός του προέδρου της Βουλής μεταξύ των προσαχθέντων

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των προσαχθέντων για τα επεισόδια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο γιος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Ο Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής, είναι γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο και φέρεται να βρισκόταν ανάμεσα στους 7 που μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στη ΓΑΔΑ. Και οι επτά αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Τι απαντά ο Βούτσης για την προσαγωγή του γιού του 

Ο πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να υποβαθμίσει την σύλληψη του γιού του Γιώργου Βούτση - Βογιατζή στα χθεσινοβραδινά επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου λέγοντας οτι «διασκέδαζε σε χώρο και χρόνο που δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης