Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Έχουμε μάθει να μην τα πηγαίνουμε καλά στις δημοσκοπήσεις και να νικάμε στην κάλπη

Ζαχαριάδης: Έχουμε μάθει να μην τα πηγαίνουμε καλά στις δημοσκοπήσεις και να νικάμε στην κάλπη
"Το ταξίδι της ΝΔ προς τον πάτο συνεχίζεται και δεν έχει επιστροφή", σύμφωνα με τον Κ. Ζαχαριάδη
«Έχουμε μάθει να μην τα πηγαίνουμε καλά στις δημοσκοπήσεις και να νικάμε στην κάλπη», ανέφερε σε συνέντευξή του στην «kontra news», ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
Κατά τον ίδιο, «αναπτύσσεται μια δυναμική στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας, που δεν μπορούν να την ενσωματώσουν οι δημοσκοπήσεις, με τις ανοιχτές συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα να αποτυπώνουν κλίμα ενθουσιασμού, κλίμα ευρείας στήριξης, κλίμα νίκης», ενώ «σε λίγες μέρες θα μιλήσουν οι πολίτες, θα δείξει τη δύναμή της η ευρεία προοδευτική παράταξη.
Εκεί θα μιλήσει ο λαός, όχι οι δημοσκόποι, όχι οι αναλυτές, όχι αυτοί που πολλές φορές προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και τάσεις».
Ο κ. Ζαχαριάδης αναφερόμενος στο πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τόνισε πως «πρόκειται για μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων που θα τονώσουν την οικονομία και αποδεικνύουν ότι η χώρα μας βρίσκεται καθαρά σε πορεία ανάκαμψης και ξεμακραίνει από τη μέγγενη της πολυετούς κρίσης».
Υπογράμμισε δε,  πως «τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και ο εκλεκτός της ευρωπαϊκής δεξιάς για την προεδρία της Κομισιόν βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και πανικό.
Το ταξικό μίσος των στελεχών της ΝΔ απέναντι στην κοινωνία, που διαλύθηκε με τις πολιτικές λιτότητας των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν έχει όριο.
Ο κ. Μητσοτάκης "καρφώνεται" για ακόμη μία φορά και επαληθεύει ότι μοναδικός του στόχος είναι η επανάληψη των ίδιων καταστροφικών πολιτικών λιτότητας, η διάλυση του ασφαλιστικού, η επαναφορά του εργασιακού μεσαίωνα, οι μαζικές απολύσεις.
Όλα αυτά που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία δηλαδή».
Κληθείς να σχολιάσει σχετικά με τις φωτογραφίες από τις περυσινές διακοπές του πρωθυπουργού, ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε  για «ένδεια επιχειρημάτων και κιτρινισμό», με τα οποία «κανείς δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, και τις εκλογές».
Όπως ανέφερε ««εάν εκτιμά η ηγεσία της ΝΔ ότι με τις αναφορές στην προσωπική ζωή του πρωθυπουργού ή με fake news που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη του ίδιου και της οικογένειάς του, θα κερδίσει τις εκλογές, ας πορευτεί έτσι.
Εμείς θα μιλήσουμε πολιτικά και με επιχειρήματα και πιστεύουμε ότι υπάρχουν συνομιλητές και στην κοινωνία, όπως βεβαίως υπάρχουν και μετριοπαθείς φωνές στο εσωτερικό της ΝΔ, που θέλουν την πολιτική αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων».
Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη, «το ταξίδι της ΝΔ προς τον πάτο συνεχίζεται και δεν έχει επιστροφή».
Όπως σημείωσε, η ΝΔ «με το ακραίο της πρόγραμμα που επαναφέρει τη λιτότητα, με τη ρητορική του μίσους, με τη διαρκή αθλιότητα των στελεχών της και τη λασπολογία στο δημόσιο βίο της χώρας, δείχνει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο».
«Είναι πραγματικά συγκλονιστικός ο αριθμός των fake news που διασπείρει καθημερινά η ΝΔ, ξεπερνώντας κάθε όριο αυτοεξευτελισμού και αθλιότητας», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης