Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Τα βλέμματα στην αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI

tags :
ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Τα βλέμματα στην αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI
Με απώλειες ξεκίνησαν τη συνεδρίαση κάποιες από τις αγορές του εξωτερικού και η τάση αυτή δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την εγχώρια αγορά
Στην αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI στρέφεται σήμερα (13/5) το ενδιαφέρον των επενδυτών και οι οποίες θα ανακοινωθούν το βράδυ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην αγορά το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην είσοδο της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank.
Αναλυτές σημειώνουν στα πρωινά τους σχόλια πως παρά την αντίδραση της αγοράς την περασμένη Παρασκευή, το ΧΑ θα λάβει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες άνοιξαν σήμερα χαμηλότερα.
 
Euroxx
Περιμένουμε οι επικείμενες ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI να δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Eurobank
Περιμένουμε αστάθεια στη σημερινή συνεδρίαση λόγω του κλίματος που επικρατεί στις διεθνείς αγορές, ενώ παράλληλα θα έχει και κάποια από τα χαρακτηριστικά της συνεδρίασης της Παρασκευής σε ό,τι αφορά τις μετοχές με υπεραπόδοση.
 
Beta
Παρά την αντίδραση στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής η εγχώρια αγορά θα λάβει τάση από τις διεθνείς αγορές, κάποιες από τις οποίες ξεκίνησαν με απώλειες τη συνεδρίαση.
Σημειώνουμε επίσης πως η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI θα ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης