Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης ότι αν χάσει στις ευρωεκλογές, θα μείνει ως τις βουλευτικές

Τζανακόπουλος: Να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης ότι αν χάσει στις ευρωεκλογές, θα μείνει ως τις βουλευτικές
Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και με το μέτρο είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Να δεσμευτεί ότι αν χάσει η ΝΔ στις ευρωεκλογές θα μείνει έως τις βουλευτικές εκλογές ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Τζανακόπουλος και κληθείς να σχολιάσει το αίτημα Μητσοτάκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες εάν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει στις ευρωεκλογές, είπε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κερδίσει στις κάλπες.
«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το μέτρο.
Νομίζει ότι απευθύνεται σε golden boys» είπε ο κ.Τζανακόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας.
«Το πολιτικό σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κατεδαφίσει κεκτημένα αιώνων.
Η γαλάζια τροπολογία για το αφορολόγητο κατατέθηκε μόνο για τις εντυπώσεις» είπε ο κ.Τζανακόπούλος, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλο ψέμα τα περί υπογραφής Αχτσιόγλου σε 7ημερες συμβάσεις εργασίας.
Κατηγόρησε επίσης τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει το σθένος να ζητήσει συγνώμη από τον Πρωθυπουργό για όσα είπε για τον πατέρα του «τα οποία είναι ψευδή» και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αναπαράγει τα δημοσιεύματα ακροδεξιών φυλλάδων.
«Ο πρόεδρος της ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ακόμη κι αν είναι πολιτικά ανήθικο στο δρόμο προς τις κάλπες διότι είναι σε πολιτικό αδιέξοδο, στρατηγική αμηχανία και πανικό» είπε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα θετικά λόγια του κ.Μητσοτάκη στον υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον οποίο παρουσίασε ως δελφίνο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ολίγον ανόητα προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα.
Αστείο να ακούμε ότι υπάρχει ένας καλός ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί και έναν κακός.
Ο Μητσοτάκης δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα γυρίσει στα αζήτητα της ιστορίας» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης