Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Χρ. Μέρκος (υποψήφιος «Αθήνα Ψηλά): Για ένα καλύτερο αύριο για την Αθήνα

tags :
Χρ. Μέρκος (υποψήφιος «Αθήνα Ψηλά): Για ένα καλύτερο αύριο για την Αθήνα
Άρθρο του κ. Χρήστου Μέρκου, υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά»
Το 7ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων είναι ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα αλλά και ζωντανά κομμάτια του.
Όμως η έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς δημιουργεί και πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων του. Τα προβλήματα τα γνωρίζω αφού ζω και δραστηριοποιούμαι ως μόνιμος κάτοικος και σε καθημερινή βάση περπατώ στους δρόμους και περπατώ και με τους συμπολίτες.
Για μένα είναι όχι μόνο ευθύνη αλλά και υποχρέωση η ανάδειξη και η επίλυση τους στο επόμενο διάστημα. Σε αυτά που κυρίως θα δώσουμε προτεραιότητα είναι:

α) Ασφάλεια: Η ασφάλεια των δημοτών σε 24ωρη βάση απαιτεί την συνεργασία του Δήμου και της Αστυνομίας ώστε να παγιωθεί στους δημότες του διαμερίσματος αίσθημα ασφάλειας.

β) Ανάπλαση χώρων: Η ανάπλαση των εφιστάμενων χώρων πρασίνου και των παιδικών χαρών του διαμερίσματος μας θα βοηθήσει ώστε κυρίως οι νέοι άνθρωποι της περιοχής μας και τα παιδιά να έχουν διέξοδο από την καθημερινότητα τους.

γ) Καθαριότητα- Φωτισμός: Η καθαριότητα και ο φωτισμός ακόμη και στους πιο μικρούς δρόμους του διαμερίσματος είναι δύο ακόμα θέματα στα οποία θα δώσουμε έμφαση ώστε η σωστή λειτουργία τους να συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής μας.

Ελπίζω και πιστεύω ότι η συνεργασία όλων μας θα αλλάξει την περιοχή μας και θα την κάνει πιο ανθρώπινη, πιο φιλική για όλους μας!


Χρήστος Μέρκος
Υποψήφιος Σύμβουλος 7ου διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων
Στέλεχος Οργανισμού Υγείας
Με τον συνδιαμό του Κώστα Μπακογιάννη « ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ»
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης