Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταδρομική επίθεση με γκαζάκια και μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής – 4 προσαγωγές

Καταδρομική επίθεση με γκαζάκια και μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής – 4 προσαγωγές
Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, μόνο φθορές στο κουβούκλιο του σκοπού
Καταδρομική επίθεση με γκαζάκια και μολότοφ εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων κατά του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής.
Από την επίθεση, η οποία έγινε λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο φθορές στο κουβούκλιο του σκοπού, στην είσοδο του ΑΤ.
Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ενώ σημειώνεται πως το ΑΤ Καισαριανής είχε γίνει ξανά στόχος τρομοκρατικής επίθεσης με χειροβομβίδα τη νύχτα της 26ης Φεβρουαρίου 2018.
Σε εκείνη την επίθεση, μάλιστα, είχε τραυματιστεί οδηγός ταξί ο οποίος έτυχε να περνάει από το σημείο.
Την ευθύνη είχε αναλάβει με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις, ισχυριζόμενη ότι πραγματοποιήθηκε για συμπαράσταση στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος είχε φυλακιστεί για την αποστολή του τρομοδέματος που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Εν τω μεταξύ, στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα και το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.
Οι δράστες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο κοντά στην κατοικία της επί της οδού Αδριανουπόλεως 21, στου Παπάγου.
Ο εμπρησμός έγινε αμέσως αντιληπτός και η φωτιά δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί χάρη και στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής με 2 οχήματα και 9 πυροσβέστες.
Σε δηλώσεις της η κας. Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα ενώ υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, υπογραμμίζοντας πως δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης