Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξενογιαννακοπούλου: Τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο προοδευτικό ρεύμα

Ξενογιαννακοπούλου: Τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο προοδευτικό ρεύμα
Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν αν θέλουν ένα πισωγύρισμα στον πιο σκληρό νεοφιλελεύθερο δρόμο της ΝΔ τόνισε η κα.Ξενογιαννακοπούλου
Την θέση πως τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο προοδευτικό ρεύμα, επισημαίνοντας πως η ανάγκη αυτή θα διατυπωθεί στις ευρωεκλογές διατύπωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
«Τώρα που ο ελληνικός λαός δεν είναι εγκλωβισμένος σε έναν μνημονιακό μονόδρομο έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πολιτικές.
Είτε να επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία που έρχονται να προβάλουν και υλοποιούν ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής είτε ένα πισωγύρισμα στον πιο σκληρό μνημονιακό νεοφιλελεύθερο δρόμο που επαγγέλλεται η ΝΔ» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ η κα.Ξενογιαννακοπούλου.
Σε ερώτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού στην Ευρώπη, η υπουργός σημείωσε ότι δεν αντιμετωπίζεται «με ξόρκια και ωραίες κουβέντες», αλλά με αλλαγή της πολιτικής λιτότητας, αντιμετώπιση των τεράστιων ανισοτήτων και με μια νέα αναπτυξιακή πνοή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης