Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Στις ευρωεκλογές οι Έλληνες θα δείξουν στον Τσίπρα την πόρτα της εξόδου

Αυγενάκης: Στις ευρωεκλογές οι Έλληνες θα δείξουν στον Τσίπρα την πόρτα της εξόδου
Μετά τις ευρωεκλογές ο Τσίπρας δεν θα έχει καμία νομιμοποίηση να πάρει καμία απόφαση για την χώρα είπε ο γραμματέας της ΝΔ
Την θέση ότι στις ευρωεκλογές οι Έλληνες θα δείξουν στον Τσίπρα την πόρτα της εξόδου διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, τα γύρισε και μετατρέπει τις ευρωεκλογές από δημοψήφισμα και ψήφο εμπιστοσύνης σε δημοσκόπηση.
«Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που οι Έλληνες πολίτες θα πάρουν θέση και είτε θα επιβραβεύσουν τον κ. Τσίπρα, είτε θα πουν "ως εδώ!".
Και θα το πουν, θα δείξουν στον κ. Τσίπρα την πόρτα της εξόδου.
Μετά τις ευρωεκλογές ο κ. Τσίπρας δεν θα έχει καμία νομιμοποίηση, να πάρει καμία απόφαση για αυτή τη χώρα [...]  
Τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας αν χάσει τις εκλογές;
Θα μείνει πρωθυπουργός ή θα υποβάλει την παραίτησή του;
Όταν το 2014 κέρδισε στις ευρωεκλογές έτρεξε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είχε ζητήσει εθνικές εκλογές.
Την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να ακολουθήσει ακριβώς την ίδια οδό.
Δε θα έχει καμία νομιμοποίηση να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και να κρατήσει την καρέκλα του κυβερνήτη, από την ώρα που η πλειονότητα του ελληνικού λαού θα του έχει πει "τράβα στο σπίτι σου". [...]
Είναι πραγματικά αναξιόπιστος και ανίκανος για να εκπροσωπεί τη χώρα μας, υποτιμά τον ελληνικό λαό, υποτιμά τη λαϊκή βούληση» υποστήριξε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στις διακοπές του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό.
«Στο σκάφος ανέβηκε με το αξίωμα του πρωθυπουργού και πιθανόν κάποιοι άλλοι, όπως ακούγεται, με το αξίωμα του υπουργού.
Εάν δεν είχαν το θεσμικό αυτό ρόλο, δε θα τους άφηναν ούτε καν να πατήσουν στο ξύλο της θαλαμηγού για να μην το γρατζουνίσουν.
Είναι ηθικός ξεπεσμός το να ομολογεί ο κ. Τσίπρας δημόσια πως "προφανώς" δεν τον ενοχλούν οι συναλλαγές, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις "σκαφάτες" διακοπές του.
Τι τον ενοχλεί λοιπόν;
Ποιο είναι το αξιακό πλαίσιο που πρεσβεύει ως πρωθυπουργός της χώρας», διερωτήθηκε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη στόχευση της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Καμία περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και ο μεγαλύτερος αριθμός περιφερειών κάτω από τα χρώματα ή τις απόψεις και ιδέες της φιλελεύθερης παράταξής μας.
Και ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί.
Ούτε μία περιφέρεια δε θα κερδηθεί από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μία από υποψήφιο που πρεσβεύει τις απόψεις, τις θέσεις του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του, ούτε μία σε όλη την επικράτεια.
Το ίδιο αισιόδοξοι είμαστε και για τους τρεις μεγάλους δήμους που έχουμε δώσει προτεραιότητα, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η στήριξή μας σε επίπεδο Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά είναι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, Μπακογιάννη, Ταχιάο και Βλαχάκο αντίστοιχα.
 Από εκεί και μετά σεβόμενοι τις τοπικές κοινωνίες έχουν ανοίξει τα φτερά τους πολλά ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη που ανήκουν στην πολιτική μας οικογένεια» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης