Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η δικαιοσύνη αποζημιώνει τους μετόχους της Folli Follie - Απορρίφθηκε το αίτημα ανακοπής της κατάσχεσης

tags :
Η δικαιοσύνη αποζημιώνει τους μετόχους της Folli Follie - Απορρίφθηκε το αίτημα ανακοπής της κατάσχεσης
Προχωρά η συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών της Folli Follie έως του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ
Την αίτηση ανακοπής της Folli Follie κατά της απόφασης 2049/19 που δικαίωνε μικροεπενδυτές, απέρριψε το δικαστήριο.
Σημειώνεται ότι με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών έχει εγκριθεί η συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών της Folli Follie έως του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, μετά από προσφυγή μελών της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών.
Όπως έγραφε το bankingnews.gr την Παρασκευή (10/5) στη δέσμευση λογαριασμών της Folli Follie προχώρησε  η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει.
Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών είχε αποφασίσει τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της Folli Folli, της οικογένειας Κουτσολιούτσου και του Ορκωτού ελεγκτή της για  ποσό  1,8 εκατ. ευρώ (αρ. απόφασης 2419/2019) κάνοντας δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα 56 επενδυτών
Η απόφαση αναφέρει ότι οι 56 αιτούντες διατηρούν απαίτηση που χρήζει διασφάλισης  ύψους 1,8 εκατ ευρώ από την αδικοπραξία που τελέστηκε σε βάρος τους, τα δε ποσά αφορούν αξίες από μόλις 2.300 ευρώ έως και 250.000 ευρώ από αγορά  μετόχων ή ομολόγων ή και παραγώγων.
Για απόφαση σταθμό της Δικαιοσύνης έκανε λόγο στις 23/4 η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, για την απόφαση  2419/2019 του Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία  διατάσσεται η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της FF, της οικογένειας Κουτσολιούτσου και του Ορκωτού ελεγκτή της, για 1,8 εκατ. ευρώ καθώς έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα 56 επενδυτών-μελών της Ένωσης.

N.Θ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης