Τελευταία Νέα
Πολιτική

H απέχθεια της κοινωνίας για την πολιτική υποκρισία της Αριστεράς οι αιτίες της ήττας Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά έως 7%

H απέχθεια της κοινωνίας για την πολιτική υποκρισία της Αριστεράς οι αιτίες της ήττας Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά έως 7%
Η πραγματικότητα είναι ότι έρχεται ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν αλλάζει ακόμη και εάν επιτρέπει ελαστικές ερμηνείες.
Απομένουν σχεδόν 10 ημέρες από την αναμέτρηση στις 26 Μαίου στις ευρωεκλογές και φαίνεται ότι το τοπίο αρχίζει να παγιώνεται και να καθίσταται μη αναστρέψιμο.
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθούν ξεκάθαρα.
Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης θα κερδίσουν ξεκάθαρα
Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα
Στις ευρωεκλογές 5 κόμματα θα εκλέξουν 21 βουλευτές με την ΝΔ 9 στο βασικό σενάριο ή 10 ευρωβουλευτές με βάση το νέο εκλογικό νόμο, ο ΣΥΡΙΖΑ 6, η Χρυσή Αυγή 2 ή 3, το ΚΙΝΑΛ 2 και το ΚΚΕ 1 συνολικά 21 ευρωβουλευτές.
Εάν δει κανείς τα βασικά γεγονότα που κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα θα διαπιστώσει ότι οι παροχές και το κότερο με τον Τσίπρα είχαν επίδραση αλλά οι αιτίες της ήττας του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναζητηθούν στην κόπωση της κοινωνίας απέναντι στην Αριστερά.
Η Αριστερά που εφαρμόζει Δεξιά πολιτική δεν είναι αριστερά και η κοινωνία εύλογα έδειξε την απέχθεια της.
Εάν είναι οι αριστεροί να εφαρμόζουν λιτότητα καλύτερα να έρθει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ που ξέρουν να συμπεριφέρονται ορθά στους επενδυτές και στις αγορές.
Η κοινωνία στα μάτια του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες.
Αυτούς που έδωσαν λίγα συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι τους οποίους καλοπιάνει επειδή είναι η εκλογική του πελατεία.
Αυτούς που έδωσαν τα πολλά σε φόρους και συνεισφορά δηλαδή την μεσαία αστική τάξη και τις επιχειρήσεις τις οποίες από ιδεολογική προκατάληψη ή ιδεολογικό κόμπλεξ τους εξάντλησε με ακραία φορολογία.
Η κοινωνία που παράγει, που δημιουργεί, που διαμορφώνει το μέλλον χτυπήθηκε ανελέητα από τον Τσίπρα και την Αριστερά και όλοι αυτοί δικαίως είναι απέναντι του.
Δεν πιστεύουν τόσο στον Μητσοτάκη ή την ΝΔ απεχθάνονται τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που από την μια αποδεκάτισε την μεσαία αστική τάξη και από την άλλη ανέβηκε στα κότερα και άρχισε να συναγελάζεται με το κεφάλαιο.
Τα όρια της πολιτικής υποκρισίας της αριστεράς εξαντλήθηκαν και αυτό πληρώνουν οι αριστεροί που είπαν πολλά ψέματα στους εαυτούς τους πρωτίστως μόνο και μόνο για να διατηρηθούν στην εξουσία με οποιαδήποτε κόστος.
Η αριστερά να κάνει σκληρή αυτοκριτική γιατί ηττήθηκε.
Οι αριστεροί αποκαλούν απαξιωτικά του Μητσοτάκη «Κούλη» αλλά ο Κούλης θα τους κερδίσει... οπότε το Κούλης δείχνει πόσο παρήκμασαν οι αριστεροί.
Μια ήττα 6 με 7 μονάδες θα έχει πολλές ερμηνείες, ο Μητσοτάκης θα είναι ο νικητής αλλά όχι ο θριαμβευτής και ο Τσίπρας ο ηττημένος αλλά δεν συνθλίβεται.
Η πραγματικότητα είναι ότι έρχεται ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν αλλάζει ακόμη και εάν επιτρέπει ελαστικές ερμηνείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης