Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η «απάντηση» Χαρίτση σε Στουρνάρα: Πλήρως κοστολογημένα και μόνιμα τα μέτρα της κυβέρνησης

Η «απάντηση» Χαρίτση σε Στουρνάρα: Πλήρως κοστολογημένα και μόνιμα τα μέτρα της κυβέρνησης
Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για πρόσθετες παροχές από την κυβέρνηση

Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι πλήρως κοστολογημένα υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, περί έλλειψης δημοσιονομικού χώρου για τις παροχές της κυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση αξιοποιεί τον δημοσιονομικό χώρο που δημιούργησε και φέρνει μέτρα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Μέτρα πλήρως κοστολογημένα και μόνιμα τα οποία εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Χαρίτσης πρόσθεσε ότι η διαφορά με την περίοδο που ο κ. Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών, ήταν ότι «αντί να έχουμε μέτρα ελάφρυνσης, είχαμε μέτρα δημοσιονομικού περιορισμού, τα οποία πλήρωσε τελικά η κοινωνία».
Ο υπουργός Εσωτερικών καταδίκασε τις τελευταίες επιθέσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις υποψηφίων, σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να δημιουργείται κλίμα κινδυνολογίας και αυξημένης ανησυχίας, οι διωκτικές αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους και θα αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους».
Τέλος, με αφορμή τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τις εκπροσώπους από πρωτοβάθμια σωματεία και συλλόγους καθαριστριών σχολικών μονάδων, ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι για τις σχολικές καθαρίστριες είπε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε τις αδικίες που υπέστησαν ολόκληρες κατηγορίες εργαζομένων, όχι μόνο μέσα στην κρίση αλλά και πριν, από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης