Ηλιόπουλος: Στη δική μας αντίληψη δεν υπάρχει κανένα άβατο

Ηλιόπουλος: Στη δική μας αντίληψη δεν υπάρχει κανένα άβατο
Για την υπεράσπιση των ανθρώπων της πόλης, δεσμεύτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος
Για την υπεράσπιση των ανθρώπων της πόλης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστεί είτε με μικρά, είτε με μεγάλα συμφέροντα, δεσμεύτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, κατά τη σημερινή (16/5/2019) του επίσκεψη του στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Μεσογείων, όπου μίλησε στους εργαζομένους.
«Στη δική μας αντίληψη δεν υπάρχει κανένα άβατο, όταν μιλάμε για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε ειδικά σήμερα, όταν ο κύριος Μητσοτάκης δεν σταματά να περιγράφει ένα μέλλον με επταήμερη εργασία, εργοδοτική ασυδοσία και τα δικαιώματα των πολλών στο περιθώριο», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωσή του, κατά τη θητεία του, ως ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (από τον Νοέμβρη του 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018), επιβλήθηκαν πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ σε κεντρικά καταστήματα τραπεζών που σχετίζονται με την αδήλωτη και την υποδηλωμένη εργασία.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων τόνισε ότι και από αυτή τη θέση θα αγωνίζεται για την υπεράσπιση των ανθρώπων της πόλης ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστεί είτε με μικρά, είτε με μεγάλα συμφέροντα.
Παράλληλα, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», ο κ. Ηλιόπουλος καταδίκασε την επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».
«Νομίζω ότι όταν είμαστε στη σφαίρα του αυτονόητου, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες θρασύδειλες και τραμπούκικες ενέργειες», τόνισε.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS