Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Εθνική Πανγαία επενδύει στα ξενοδοχεία Moxy Hotels

tags :
Η Εθνική Πανγαία επενδύει στα ξενοδοχεία Moxy Hotels
Τι καινούργιο  φέρνουν - Ποια  είναι τα επόμενα βήματα.
Επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με τη σφραγίδα του ομίλου Marriott International σχεδιάζονται στην Ελλάδα στον τομέα των ξενοδοχείων.
Μια νέα κατηγορία ξενοδοχείων με την επωνυμία Moxy Hotels έρχεται να …ταράξει τα νερά στη διαμονή με τον αμερικανικό πολυεθνικό όμιλο να θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των 3 αστέρων.
Η Marriot επενδύει σε λίγα αστέρια με νέες ιδέες δίνοντας χρώμα από την είσοδο έως τα δωμάτια του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μία οικειότητα στους επισκέπτες.
Παράλληλα δίνει αρκετές ευκαιρίες για παιχνίδι τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους που θα επιλέξουν το Moxy Patra Marina για  την ολιγοήμερη διαμονή τους.
Το πρώτο Moxy της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι πραγματικότητα. Η  Αχαϊκή πρωτεύουσα η Πάτρα έκανε εγκαίνια του Moxy Patra Marina την Τετάρτη  15  Μαΐου παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, του Αμερικανού Πρέσβη ο Τζέφρι Πάιατ,  πλήθος  επισκεπτών αλλά και των βασικών συντελεστών  όπως είναι η Εθνική Πανγαία, η DIMAND ΑΕ» και η «CS Hospitality/Shaner Group».
Ο διευθύνων σύμβουλος της  Πανγαία Αριστοτέλης Καρυτινός  ο  διευθύνων σύμβουλος κ  Δημήτρης Ανδριόπουλος της Dimand Α Ε  και ο διαχειριστής  του ξενοδοχείου  Ανδρέας Κοντός, έβαλαν ουσιαστικά το …θεμέλιο λίθο για το ταξίδι  των Moxy Hotels στην Ελλάδα.  
Η Εθνική Πανγαία αγόρασε το παλαιό ξενοδοχείο Μορέας 5 αστέρων της Πάτρας,  η Dimand ανέλαβε το Project Management του έργου και το  management του ξενοδοχείου  ο κ.  Ανδρέας Κοντός  συνεργάτης της Marriot για  περισσότερα από 30 χρόνια  μέσω της  εταιρείας «CS Hospitality/Shaner Group».  
Ο φορέας της επένδυσης είναι η «DPN ΑΕ» σε μισθωμένο ακίνητο από την «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.»
Το κόστος της επένδυσης ανήλθε στα 10 εκατ. ευρώ εκ των οπίων τα 4,6 εκατ. κατέβαλε η Πανγαία  για την απόκτηση του ακινήτου και τα υπόλοιπα 5, 4εκατ. ευρώ  από την Dimand για τις  εργασίες  ανακατασκευής.
Η τριανδρία των Moxy Hotles άρχισε το ταξίδι  από την Πάτρα θέτοντας ως στόχο να δημιουργηθούν 50 νέα  ξενοδοχεία  στην Ελλάδα.
Το επόμενο Project αναμένεται να υλοποιηθεί στην υποβαθμισμένη  περιοχή της Αθήνας  στην  πλατεία  Ομονοίας, ανακατασκευάζοντας το κτήριο Σαρόγλειο του Μετοχικού Ταμείου  Στρατού.
Το κόστος της επένδυσης θα ανέλθει σε 20 εκατ. ευρώ με τον αριθμό των δωματίων να ανέρχεται σε 200. Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος η υλοποίηση του Project   
θα δώσει φθηνότερες λύσεις σε σχέση με το κόστος  διαμονής των ξενοδοχείων  που βρίσκονται  στην περιοχή  της Ομόνοιας. Το συνολικό πρόγραμμα προβλέπει επενδύσεις  ύψους  150  εκατ.  ευρώ για  την κατασκευή ξενοδοχείων Moxy τα οποία  θα έρθουν  να διαμορφώσουν  μια νέα κατηγορία  ξενοδοχείων.

Το Moxy Patra Marina

Μετά τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη, το Μόναχο, το Μιλάνο και τη Φρανκφούρτη, η Πάτρα καλωσορίζει τη νέα γενιά ξενοδοχείων και τη νέα φιλοσοφία ευρηματικών χώρων που ξεχωρίζουν για τη φιλική και προσιτή εξυπηρέτηση.
Το Moxy Patra Marina, δημιουργήθηκε στη θέση του ιστορικού ξενοδοχείου «Μορέας» που άφησε το δικό του αποτύπωμα και λειτούργησε από το 1974 έως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80 στην πόλη.
Πρωτοποριακοί χώροι, ευφάνταστα cocktail και 116 υπερ-μοντέρνα δωμάτια, δένουν αρμονικά με τον δημιουργικό, πρόσχαρο χαρακτήρα της Πάτρας και ανοίγουν τον δρόμο για νέες εμπειρίες.
Η εμπειρία Moxy ξεκινά στο μοναδικόlobby: φωτεινό, ευάερο και γεμάτο ζωή.

Οι επισκέπτες γίνονται δεκτοί με δωρεάν κοκτέιλ στο μπαρ, που βρίσκεται στην «καρδιά» του ξενοδοχείου.
Το  κεντρικό σημείο του ξενοδοχείου, το «σαλόνι» του ξενοδοχείου είναι εκεί όπου όλα συμβαίνουν. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, χρωματιστές πινελιές στον σχεδιασμό, με γκράφιτι στους τοίχους και μοντέρνα έπιπλα συνθέτουν την εικόνα.
Το σαλόνι παρέχει στους επισκέπτες δυνατότητες σύνδεσης ρεύματος και usb, καθώς και γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ για απόλυτη συνδεσιμότητα. Αποτελεί ένα ζεστό χώρο με θετική ενέργεια για συγκεντρώσεις, ειδικές εκδηλώσεις ή κοκτέιλ, πάντα συνοδεία εκλεκτής μουσικής που συνάδει με την διάθεση των παρευρισκόμενων.
Τα 116 cozy δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν τηλεοράσεις 49'', επίπεδες οθόνες LCD, συστήματα ήχου υψηλής ποιότητας και δωρεάν Wi-Fi. Κάθε στοιχείο στο ξενοδοχείο δίνει το στίγμα της επαφής με το παιχνίδισμα της τέχνης:  από το δάπεδο μέχρι το έργο τέχνης της οροφής.
Ο σχεδιασμός είναι λειτουργικός, ευέλικτος και λιτός με δημιουργικές πινελιές.

Κομψά μπάνια που διαθέτουν δωρεάν καλλυντικά Muk, φωτεινά ροζ πιστολάκια για τα μαλλιά, ντους υψηλής πίεσης και μεγάλους καθρέφτες και χώρο καλλωπισμού.
Με μότο «Now and Wow» και τεχνολογικά προηγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως το mobile key, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ελέγχει την κλειδαριά του δωματίου του από το κινητό του, το Moxy Patra Marina είναι ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, τόσο για τη χώρα όσο και για την τοπική κοινωνία.

Νίκος Θεοδωρόπουλος  
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης