Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Έσχατο ατόπημα και επικίνδυνες ψευδείς ειδήσεις οι δηλώσεις Αυγενάκη περί νοθείας στις εκλογές

Κουβέλης: Έσχατο ατόπημα και επικίνδυνες ψευδείς ειδήσεις οι δηλώσεις Αυγενάκη περί νοθείας στις εκλογές
Να τοποθετηθεί ο κ.Μητσοτάκης και να μας πει αν ταυτίζεται με τις δηλώσεις Αυγενάκη υποστήριξε ο κ.Κουβέλης
Για έσχατο ατόπημα και επικίνδυνες ψευδείς ειδήσεις έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας, Φ. Κουβέλης αναφερόμενος στις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη περί νοθείας στις εκλογές.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κουβέλης αφού υποστήριξε ότι «η νοθεία στην οποία αναφέρθηκε αποτελεί απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος» κάλεσε αφενός τον κ.Αυγενάκη, αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει και αφετέρου τον Κ. Μητσοτάκη να τοποθετηθεί επί του θέματος και να πει αν ταυτίζεται με τις δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος του.
Επίθεση ο κ.Κουβέλης εξαπέλυσε και κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα με αφορμή την κριτική που άσκησε επί των μέτρων ελάφρυνσης της κυβέρνησης.
Ο κ.Κουβέλης κατηγόρησε τον κ.Στουρνάρα ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας αβάσιμα στοιχεία και σε πλήρη αναντιστοιχία με τα οικονομικά δεδομένα της χώρας.
«Κάθε φορά που η κυβέρνηση παίρνει θετικά μέτρα λέει τα ίδια.
Τα θετικά μέτρα που υλοποιούνται είχαν εξαγγελθεί από τη ΔΕΘ.
Δεν ελήφθησαν τη τελευταία στιγμή.
Αναγγέλθηκαν την κατάλληλη στιγμή ως μέτρα ουσίας για τους Έλληνες πολίτες» είπε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος αφού αποκάλυψε ότι προχθές στο Αιγαίο θα γινόταν παρ’ολίγο ατύχημα κατά τη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών. εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ενός τυχαίου επεισοδίου που μπορεί να δημιουργήσει ένταση.
Ωστόσο, εκτίμησε ότι η Άγκυρα δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να συνεχίσει την προκλητική ρητορική της ενδεχομένως όμως και με κλιμάκωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης