Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό: Από τη ΝΔ οι πολίτες να περιμένουν χαμηλότερους φόρους

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό: Από τη ΝΔ οι πολίτες να περιμένουν χαμηλότερους φόρους
Ανοιχτή συζήτηση με πολίτες είχε ο πρόεδρρος της Νέας Δημοκρατίας
Στον Κορυδαλλό βρέθηκε σήμερα 17/5 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε αυτήν αναφέρεται ότι: «Από μένα μπορείτε να περιμένετε τρία πράγματα: χαμηλότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τα νέα παιδιά και ασφάλεια στις γειτονιές», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανοιχτή συζήτηση με πολίτες, κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας νωρίτερα βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και περαστικούς.
«Ο κ. Τσίπρας δίνει προεκλογικό επίδομα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, που το ονομάζει 13η σύνταξη, όμως την ίδια στιγμή έχει νομοθετήσει να κοπεί η 12η σύνταξη.
Και αυτό γιατί μείωσε το αφορολόγητο όριο, και αρνήθηκε να δεχθεί την τροπολογία που καταθέσαμε για να ακυρωθεί αυτό το μέτρο», εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνταξιούχους, και πρόσθεσε: «Ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ; Ποιος αύξησε τις εισφορές υγείας στις συντάξεις;
Ποιος αποφάσισε οι νέοι συνταξιούχοι να παίρνουν συντάξεις μειωμένες κατά 38%; Αυτά είναι τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους».
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, που, όπως είπε, ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 150 έως 200 ευρώ κατά μέσο όρο το χρόνο για κάθε νοικοκυριό.
Καυτηρίασε επίσης τη μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης, που «έμεινε μισή» καθώς ο καφές και τα λοιπά ροφήματα παρέμειναν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ.
«Είμαστε αντισυριζαίοι» του είπε χαρακτηριστικά μια γυναίκα, ενώ ένας καταστηματάρχης τον προέτρεψε «να κοιτάξεις τα σχολεία για τα παιδιά μας».  
«Δεν θέλω να είστε αντισύριζα, θέλω να είστε με την Νέα Δημοκρατία», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «όταν μιλάω για την Παιδεία, ξεκινάω πάντα από τα σχολεία, όχι από τα πανεπιστήμια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης