Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Η νευρική κρίση έπιασε κορυφή στη ΝΔ - Προετοιμάζουν τις αιτιολογίες της επερχόμενης ήττας

Φλαμπουράρης: Η νευρική κρίση έπιασε κορυφή στη ΝΔ - Προετοιμάζουν τις αιτιολογίες της επερχόμενης ήττας
"Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν μπορεί να εκληφθεί ως αποτέλεσμα εθνικών εκλογών", σύμφωνα με τον Α. Φλαμπουράρη
«Στόχος μας στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής είναι η νίκη» δηλώνει ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».
«Το πιστεύω γιατί έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον εναγκαλισμό του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γερμανό Manfred Weber που εμφανίζεται ως ο γνήσιος εκπρόσωπος της συντηρητικής, νεοφιλελεύθερης και φοβικής Ευρώπης», προσθέτει.
«Τώρα που η χώρα βγαίνει στο ξέφωτο και αποκτά την κυριαρχίας της και η κυβέρνηση εφαρμόζει σταδιακά το πρόγραμμά της υπέρ των πολλών, ο ελληνικός λαός δεν θα γυρίσει πίσω.
Δεν θα εκλέξει ευρωβουλευτές που θα καθοδηγούνται από τον κ. Weber και τις απόψεις του», όπως εκτιμά.
Ερωτηθείς εάν σε περίπτωση ήττας θα πρέπει ο πρωθυπουργός να προκηρύξει από το Ζάππειο εκλογές όπως πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζει ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους.
Όπως αναφέρει «ο κ. Μητσοτάκης εδώ και 3,5 χρόνια ζητά εκλογές.
Καταντάει αστεία η προσπάθειά του να υπαγορεύσει τις μηνήσεις μας.
Δεν θα του γίνει το χατίρι.
Εξάλλου καταλαβαίνω τους λόγους επιμονής του.
Βλέπει ότι καθημερινά η κυβέρνηση προχωρά  σε επιλογές που ελαφραίνουν τα βάρη που φόρτωσαν στη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με την καταστροφική μνημονιακή ενδοτικότητα που επέδειξαν από το 2011 μέχρι το 2015».
Συμπληρώνει ότι «η αποσταθεροποίηση της ΝΔ φαίνεται όχι μόνο από τις τοποθετήσεις του αρχηγού της, αλλά και από την τελευταία εφεύρεση του γραμματέα της ΝΔ περί επικείμενης νοθείας.
Η νευρική κρίση έπιασε κορυφή και άρχισαν να προετοιμάζουν τις αιτιολογίες της επερχόμενης ήττας».
Κατά τον ίδιο, "γίνεται αντιληπτό πως με τη ΝΔ δεν έρχονται καλύτερες μέρες για τη χώρα και τους πολλούς, αλλά θα μας γυρίσει πολύ πίσω, στο σκοτεινό παρελθόν.
Ο κ. Μητσοτάκης το αποκαλύπτει με κάθε ευκαιρία".   
Ξεκαθαρίζει ακόμα ότι σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν μπορεί να εκληφθεί ως αποτέλεσμα εθνικών εκλογών.
Ερωτηθείς για τα νέα ελάφρυνσης απαντά ότι αυτά που ανακοινώθηκαν και όσα θα ακολουθήσουν, αναφέρει πως αποτελούν «στάδια μιας συγκροτημένης πολιτικής που εντάσσονται στο μεταμνημονιακό μας πρόγραμμα».
«Βγήκαμε από τα μνημόνια, ανακτήσαμε την αξιοπιστία της χώρας και ανακτούμε σταδιακά το αυτεξούσιό μας, τη ζωή μας και την ελπίδα για το αύριο των πολιτών», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Κληθείς να απαντήσει εάν θα επαναφέρουν το ΕΚΑΣ για τους συνταξιούχους, αναφέρει ότι «η επούλωσή του είναι πρώτη προτεραιότητα και απολύτως ώριμη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης