Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Επιστρέφουν στο ΚΙΝΑΛ οι προοδευτικοί πολίτες – Εμείς εκφράζουμε την Κεντροαριστερά

Γεννηματά: Επιστρέφουν στο ΚΙΝΑΛ οι προοδευτικοί πολίτες – Εμείς εκφράζουμε την Κεντροαριστερά
Τελείωσαν τα πειράματα υποστήριξε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής
Την θέση ότι οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν στο Κίνημα Αλλαγής καθώς αυτό είναι η έκφραση της Κεντροαριστεράς διατύπωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
«Επιστρέφουν οι προοδευτικοί πολίτες στο Κίνημα Αλλαγής που βλέπουν ότι είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς.
Τελείωσαν τα πειράματα, τελείωσαν με τα ψέματα.
Κερδίζουμε συνεχώς έδαφος όχι μόνο στην Αυτοδιοίκηση.
Το βλέπουμε παντού.
Όπου γίνονται εκλογικές διαδικασίες, οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και ψηφίζουν και στηρίζουν Κίνημα Αλλαγής, παντού, στους χώρους δουλειάς.
Αυτό για εμένα είναι ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Γεννηματά, αναφέροντας πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν πια ποιοι έλεγαν αλήθεια, ποιοι έλεγαν ψέματα, ποιοι τα κατάφεραν, ποιοι απέτυχαν οικτρά.
«Επανατοποθετούνται οι προοδευτικοί πολίτες και θα αρχίσουν να πλησιάζουν τα ποσοστά μας και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές αυτά των αυτοδιοικητικών» τόνισε η κα.Γεννηματά, η οποία κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβεται πίσω από τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από δικούς μας υποψήφιους, διότι δεν έχει στελέχη στην Αυτοδιοίκηση.
Είναι εντυπωσιακό ότι ένα κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής» υποστήριξε η κα.Γεννηματά, η οποία ζήτησε να μην υπάρξει καμία χαμένη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ.
«Να γυρίσουν οι Έλληνες πολίτες την πλάτη σε αυτούς που τους περιφρονούν με τον τρόπο που πολιτεύονται, να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για να κάνουμε την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές που έρχονται.
Τώρα πρέπει να δοθεί το πρώτο μήνυμα, τώρα είναι η ώρα.
Και το λέω αυτό γιατί αν δεν αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, θα ξαναδούμε το ίδιο έργο.
Η πρότασή μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση γύρω από ένα πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας και ιδιοκτησίας, να συνεννοηθούμε για τα βασικά για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, για να μπορέσουμε να έχουμε επιτέλους ανάπτυξη» υποστήριξε η κα.Γεννημα΄τα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης