Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποφυλάκιση Ρωμανού εντός των επόμενων ημερών

Αποφυλάκιση Ρωμανού εντός των επόμενων ημερών
Το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μέσα στις φυλακές αναγνωρίστηκε στο Νίκο Ρωμανό από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η αποφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μέσα στις φυλακές.
Έπειτα από έξι χρόνια εγκλεισμού, ο Ρωμανός, με βάση μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση του Αρείου Πάγου, που ουσιαστικά είχε αναγνωρίσει ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μέσα στις φυλακές, άκουσε σήμερα (20/5/2019) το Εφετείο να μειώνει τη μία ποινή του από τα 18 σε 14  χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012, γεγονός που σημαίνει πως αποφυλακίζεται τις επόμενες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ρωμανός είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 μαζί με 3 ακόμη άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.
Οι πράξεις αυτές δεν συνδέθηκαν τελικώς  με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» (αθωώθηκε για συμμετοχή στην εν λόγω οργάνωση)  και ο Ν.Ρωμανός καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 11 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης