Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Στόχος μου να ενώσω την Ελλάδα - Η ΝΔ είναι η μόνη απάντηση στο ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στόχος μου να ενώσω την Ελλάδα - Η ΝΔ είναι η μόνη απάντηση στο ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ
Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα
«Εμείς δεν είμαστε ούτε με τους πολλούς, ούτε με τους λίγους, εμείς είμαστε με όλους τους Έλληνες», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στην Πάτρα, τονίζοντας, ακόμη ότι ο δικός του στόχος είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες για το καλό της χώρας μας.
Ο κ. Μητοστάκης τόνισε ότι η δική του κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μείωση των φόρων, θα ενισχύσει τις επενδύσεις και κατ' επέκταση και την οικονομία και δεν θα αποκλείσει κανέναν πολίτη, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκφράσουν τη βουβή οργή τους όχι με το να μην προσέλθουν στις κάλπες, αλλά με την ψήφο τους στη ΝΔ, προκειμένου «να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, η οποία είπε τα περισσότερα ψέματα από κάθε άλλη».
Έστειλε το μήνυμα ότι «σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση καμία χαλαρή ψήφος».
«Από την Πάτρα αντηχεί το μήνυμα που φτάνει σε κάθε άκρη της πατρίδας μας: Οι Έλληνες λένε «ως εδώ».
Στις 26 Μαΐου φέρνουν την πολιτική αλλαγή.
Και ενωμένοι όσο ποτέ, ψηφίζουν ΝΔ.
Τη μόνη απάντηση σήμερα, στο ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης
Ο κ. Μητσοτάκης σε μεγάλο μέρος της ομιλίας του εστίασε στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το δικό μου σχέδιο είναι ένα σχέδιο για μια Ελλάδα με καλύτερες, καλοπληρωμένες δουλειές για να μην φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές».
Εξέφρασε την άποψη ότι ο ίδιος και φυσικά η κυβέρνησή του δεν είναι υπέρ του να γίνεται «μέτοχος» μίας μικρομεσαίες επιχείρισης το κράτος, φυσικά μέσω της υπερβολικής φορολογίας.
«Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία" είπε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε ότι «ι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής».
Υπογράμμισε ότι έχει θέσει ως στόχο του να μην υπάρξει κανένας διχασμός στην Ελλάδα, καθώς «δεν είμαστε εδώ για να τελειώσουμε κανέναν, είμαστε εδώ για να αρχίσουμε το χτίσιμο μιας νέας Ελλάδας.
Στις 26 ψηφίζουμε, στις 27 σελίδα γυρίζουμε».
Κάλεσε όσους έχουν εγκαταλείψει τη Νέα Δημοκρατία να επιστρέψουν σε αυτήν καθώς αν και παραμένει η μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς, ταυτόχρονα έχει ανανεωθεί και είναι «ανοιχτή» σε όσους στηριζουν τις δικές της απόψεις και στόχους.
Επεσήμανε ότι ένα από τα «καθήκοντα» των ΝΔκρατών είναι να πείσουν τους πάντες ότι θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες, μια και δεν πρέπει να λείψει κανείς από την εκ βάθρων αλλαγή που έρχεται.

Παιδεία και ασφάλεια

Προσέθεσε ακόμη ότι «θα εργαστώ ακούραστα για μια Παιδεία για όλα τα νέα παιδιά, για να αποκτήσουν πτυχία που θα έχουν αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.
Πιστεύω στην καλύ δημόσια Παιδεία.
Θα υπάρχει καλό δημόσιο πρότυπο σχολείο σε κάθε περιφέρεια.
Θα προσλάβουμε νέους εκπαιδευτικούς, θα προσλάβουμε νοσηλευτές γιατί όλοι οι Ελληνες έχουν δικαίωμα για καλή δημόσια περίθαλψη.
Το σχέδιό μου είναι για ασφάλεια για όλους.
Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πανεπιστήμια, θα φύγουν μια καλή.
Το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί και τα πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στους φοιτητές και τους καθηγητές.
Θα προσλάβουμε και 1.500 νέους αστυνομικούς για να αισθάνεστε όλοι ασφαλείς στις γειτονιές σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης