Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος: Δεν θα ησυχάσω αν δεν ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή από κάθε γειτονιά της Αθήνας

Γερουλάνος: Δεν θα ησυχάσω αν δεν ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή από κάθε γειτονιά της Αθήνας
Το σχόλιο της παράταξης του Παύλου Γερουλάνου για τη Χρυσή Αυγή
Την εκτίμηση ότι στη μάχη για τον Δήμο Αθηναίων «στον β’ γύρο θα είναι δύο δημοκρατικοί υποψήφιοι», καθώς «η παράταξη "ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" είναι εδώ και διώχνει τον φόβο» ότι μπορεί ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής να περάσει στον δεύτερο γύρο, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου.
Επίσης, υπενθυμίζεται η χαρακτηριστική αναφορά του Π. Γερουλάνου:
«Δεν θα ησυχάσω αν δεν ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή από κάθε γειτονιά της Αθήνας.
Αν δεν πείσω και τον τελευταίο που τους ψήφισε από απόγνωση να ξαναεμπιστευτεί τη δημοκρατία.
Ότι κανένας Αθηναίος δεν θα νιώσει ξανά εγκατάλειψη και ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του, ως οφείλουμε».
Στην ανακοίνωσή της, η "ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" καλεί τους Αθηναίους να στηρίξουν την υποψηφιότητα Γερουλάνου για να σπάσει η «αλαζονεία όσων νομίζουν ότι η Αθήνα και ο δημόσιος χώρος τους ανήκει και ο νόμος δεν τους αφορά».
Ακόμη, στην ανακοίνωση καταγγέλλεται ότι «υποψήφιοι δήμαρχοι παραβιάζουν με φαραωνικά εκλογικά περίπτερα τον νόμο» και επισημαίνεται πως το περίπτερο του Π. Γερουλάνου στο Σύνταγμα δεν καταλαμβάνει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο περισσότερο από αυτό που επιτρέπει ο νόμος» δείγμα του πώς θα διοικήσει τον δήμο.
Τέλος, σημειώνεται ότι στις δημοτικές εκλογές «ψηφίζουμε δήμαρχο, όχι κόμμα» και γι' αυτό καλούνται οι Αθηναίοι να επιλέξουν «δήμαρχο ακτιβιστή, που θα κάνει γραφείο του τις γειτονιές, που δεν θα περιμένει "τα παράπονα στον δήμαρχο" θα πηγαίνει πρώτος επί τόπου στα προβλήματα, κινητοποιώντας δήμο και κοινωνία, που θα αποδεικνύει κάθε μέρα πως ότι λέει, το εννοεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης