Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Ώρα να πούμε ένα ηχηρό «φτάνει πια» στην κυβέρνηση Τσίπρα

Αυγενάκης: Ώρα να πούμε ένα ηχηρό «φτάνει πια» στην κυβέρνηση Τσίπρα
Δεν ζητούμε μόνο την απόρριψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και θετική ψήφο για το πρόγραμμα της ΝΔ είπε ο κ.Αυγενάκης
Την θέση ότι έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να ειπωθεί ένα ξεκάθαρο «φτάνει πια» στην κυβέρνηση Τσίπρα διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ.Αυγενάκης υποστηρίζοντας πως η ΝΔ δεν ζητά μόνο την απόρριψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και θετική ψήφο για το πρόγραμμα της.
«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Και σίγουρα δεν είναι δημοσκόπηση, όπως είπε πρόσφατα ο πανικοβλημένος από το διαφαινόμενο αποτέλεσμα κ. Τσίπρας.
Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι κρίσιμες γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη, και η Ευρώπη έχει ανάγκη μια ισχυρή Ελλάδα απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό.
Εμείς δεν ζητούμε μόνο την απόρριψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είναι άλλωστε δεδομένη, αλλά θέλουμε θετική ψήφο για το πρόγραμμα της ΝΔ» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος είπε πως προχωράμε με τρείς στόχους.
«Πρώτον, μέχρι και την τελευταία στιγμή, καμία ψήφος να μην μείνει αναξιοποίητη, δεύτερον, εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΝΔ σε κάθε κάλπη, και τρίτον, από Δευτέρα -μετά τις ευρωεκλογές- με χαμηλό το βλέμμα και σηκωμένα τα μανίκια συνεχίζουμε τη δουλειά μας, για τον 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών και για τη "μητέρα των μαχών", την κάλπη των εθνικών εκλογών.
Φυσικά, δεν κρίνουμε την κυβέρνηση ή τον ΣΥΡΙΖΑ με όρους ποσοστών, αλλά με όρους δημόσιας πολιτικής, με τον τρόπο που ασκεί εξουσία και το καταστροφικό έργο που αφήνει πίσω της.
Και, δυστυχώς, έχουμε ζήσει τέσσερα χρόνια ωμής εξουσίας από κάθε άποψη.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να πούμε ένα βροντερό "Φτάνει πια. Ως εδώ η παρακμή και η μετριότητα"» ανέφερε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης