Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ψηφιοποίησης

tags :
Η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ψηφιοποίησης
Η Schneider Electric παρουσιάζει τον έτοιμο για το μέλλον διακόπτη ισχύος χαμηλής τάσης MasterPact MTZ
H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Διαχείρισης Ενέργειας και του Αυτοματισμού, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους διακόπτες ισχύος ανοικτού τύπου στην ηλεκτρική διανομή, για πάνω από 3 δεκαετίες - ξεκινώντας την επιτυχημένη πορεία με τον Masterpact M και συνεχίζοντας με τον Masterpact NT/NW.
Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της νέας γενιάς αυτόματων διακοπτών ισχύος χαμηλής τάσης, Masterpact MTZ, που συνδυάζει τις επιδόσεις και την αξιοπιστία με πρωτοποριακές ψηφιακές δυνατότητες.

Δίνοντας απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών
Στα βασικά οφέλη του Masterpact MTZ περιλαμβάνονται:
• Μέτρηση ενέργειας κλάσης 1 χάρη στον ενσωματωμένο μετρητή ακριβείας, συμβάλλοντας ενεργά στην εξοικονόμηση χρόνου, την αύξηση των επιδόσεων και τη βελτίωση της κατανάλωσης ενέργειας.
• Βελτιωμένες μηχανικές και ηλεκτρικές επιδόσεις ακόμα και στο πιο αντίξοο περιβάλλον.
• Δυνατότητα ασφαλούς παρακολούθησης και ελέγχου του διακόπτη ισχύος με τη χρήση μιας smartphone συσκευής ως κύριο μέσο αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
• Απομακρυσμένη παρακολούθηση και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλοντας στη γρήγορη διάγνωση προβλημάτων και την έγκαιρη πρόληψη διακοπών λειτουργίας.
• Δυνατότητα προσαρμογής και αναβάθμισης των προηγμένων λειτουργιών του διακόπτη ισχύος ψηφιακά, χωρίς διακοπή λειτουργίας και καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του για επιπλέον ευελιξία και λειτουργική αποδοτικότητα.
• Σύνδεση Ethernet για ενσωμάτωση χωρίς εμπόδια σε έξυπνα διασυνδεδεμένα συστήματα πινάκων Smart Panels.
• Δυνατότητα αναβάθμισης ή/και αντικατάστασης του υφιστάμενου συστήματος διανομής, χωρίς ανάγκη επαναπιστοποίησης, χάρη στο ίδιο μέγεθος πλαισίου.
Στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου διακόπτη, η κυρία Βασιλική Νώτη, Offer Manager Υλικών Ηλεκτρικής Διανομής Ισχύος, Χαμηλής Τάσης για Ελλάδα & Κύπρο, δήλωσε:
«Ο έτοιμος για το μέλλον Masterpact MTZ είναι η ζωντανή απόδειξη ότι επαναπροσδιορίζουμε τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας στο νέο διασυνδεδεμένο κόσμο που ζούμε σήμερα.
Οι πελάτες προσδοκούν διανομή ηλεκτρικής ενέργειας με υψηλά πρότυπα ασφάλειας, αξιοπιστίας, επιδόσεων, βιωσιμότητας και ασφαλούς συνδεσιμότητας. Οι νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ψηφιακής αναβάθμισης και πλήρους ενσωμάτωσης του Masterpact MTZ σε αρχιτεκτονικές EcoStruxure, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στους τελικούς χρήστες, τους μελετητές, τους κατασκευαστές πινάκων και τους εργολάβους, που ζητούν διακόπτες ισχύος ανοικτού τύπου για εφαρμογές χαμηλής τάσης ως λύση στη βιομηχανία, σε κρίσιμες εγκαταστάσεις και κτίρια».

Έτοιμος για το μέλλον, ακόμα πιο συνδεδεμένος και ψηφιακός
Ο Masterpact MTZ είναι έτοιμος για το μέλλον, καθώς ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε αρχιτεκτονικές Smart Panels και μπορεί να παρακολουθείται και να ελέγχεται εξ’ αποστάσεως με οποιοδήποτε σύστημα επίβλεψης για την προληπτική συντήρηση και τη διαχείριση εξοπλισμού και ενέργειας, χάρη στην ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet.
Παρέχοντας στον χρήστη μια πλήρη ψηφιακή εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, ο Masterpact MTZ προσφέρει συνδεσιμότητα χωρίς περιορισμούς δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη:
● Να σχεδιάσει μονογραμμικά σχέδια με το λογισμικό EcoStruxure™ Power Design - Ecodial.
● Να τον διαμορφώσει και να τον παραγγείλει χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο on-line επιλογέα προϊόντος.
● Να τον ρυθμίσει, να διεξάγει δοκιμές αποδοχής και να ενεργοποιήσει τον εξοπλισμό με το λογισμικό EcoStruxure™ Power Commission - Ecoreach.
● Να διαχειρίζεται και να συντηρεί την εγκατάσταση με σύνδεση σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας λογισμικό EcoStruxure Edge Control.
● Να τον αναβαθμίσει και να τον προσαρμόσει ανά πάσα στιγμή με ψηφιακά στοιχεία, ανοίγοντας το παράθυρο σε προηγμένες λειτουργίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο Masterpact MTZ, μπορείτε να επισκεφθείτε:
www.se.com/gr/el/product-range/63545-masterpact-mtz

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης