Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Σταθερή δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα

tags :
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Σταθερή δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα
Διαθέτοντας ισχυρό χαρτοφυλάκιο και ένα ευρύ και ιδιαίτερα δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε όλους τους νομούς της, η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές δραστηριοποίησης της Υδρογείου Ασφαλιστικής
Η Βόρεια Ελλάδα και η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη αποτέλεσαν και φέτος τον πρώτο σταθμό του ετήσιου κύκλου των εταιρικών συνεδρίων της Υδρογείου Ασφαλιστικής.
Διαθέτοντας ισχυρό χαρτοφυλάκιο και ένα ευρύ και ιδιαίτερα δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε όλους τους νομούς της, η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές δραστηριοποίησης της Υδρογείου Ασφαλιστικής.
Το Συνέδριο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε, στις 3 Μαΐου 2019, με πάνω από 370 τοπικούς συνεργάτες της εταιρείας να δίνουν δυναμικά το παρόν.
Τα στελέχη της Υδρογείου Ασφαλιστικής παρουσίασαν τα οικονομικά και παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας αλλά και τις πρωτοβουλίες που πιστοποιούν την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο δίκτυό της – ανάμεσά τους και το νέο «Υδρόγειος Club» – ένα club προνομίων και παροχών για τους διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας.
Πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν στο «Υδρόγειος Club» ενώ τη βραδιά στόλισαν μουσικά οι «Les Au Revoir» με κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες δοσμένες μέσα από την ιδιαίτερη μουσική τους ματιά και σκηνική παρουσία.
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις δυναμικότερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, δραστηριοποιείται εδώ και πέντε δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2018 ανήλθε στα 76,7 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, κ.α.
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική: Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της σε πάνω από 450.000 ασφαλισμένους, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης