Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή καταδικάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης - «Ανίκανη η κυβέρνηση»

Την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή καταδικάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης - «Ανίκανη η κυβέρνηση»
Την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή καταδικάζουν τα κόμματα
Την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή καταδικάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Για μια «χούφτα ανθρώπων» που «ξεφτιλίζει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και ντροπιάζει τους Έλληνες», έκανε λόγο ο Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την επίθεση κατά της Βουλής.
Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, αφού είπε πως έχουμε φτάσει λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, πρόσθεσε: «Επιτέλους, σταματήστε να είστε ανίκανοι και μαζέψτε τους», είπε χαρακτηριστικά.
Στο σχόλιό του ο Ανδρέας Λοβέρδος από το Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «ακόμη μία φασιστική επίθεση, αυτή τη φορά στο κτίριο της Βουλής, το  σπίτι της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Απερίφραστη, απόλυτη και κατηγορηματική καταδίκη».
Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή:
«Ο Ρουβίκωνας με την επίθεσή του στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές θέλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα, ότι "μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε,  όπου γουστάρουμε…". Και το θέμα είναι έως πότε...».
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει στο Twitter:  
«Ανοχύρωτη Πολιτεία η Ελλάδα στο έλεος των "αντιεξουσιαστών" συντρόφων της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Έφθασαν πάλι ασύδοτοι μέχρι την Βουλή.
4 ημέρες πριν τις εκλογές η ένταση μεγαλώνει, σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ η Πόλωση. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν».

Ένωση Κεντρώων: Έχει χαθεί ο έλεγχος στη δημόσια τάξη

Τα βέλη της κατά της κυβέρνησης έστρεψε και η Ένωση Κεντρώων τονίζοντας ότι έχει χαθεί ο έλεγχος στη δημόσια τάξη και ασφάλεια.
«Από τη μια ο Ρουβίκωνας με τις επιθέσεις, από την άλλη ο Κουφοντίνας με τις άδειες του και οι ληστείες που κάνουν εγκληματικά στοιχεία επωφελούμενοι το νόμο Παρασκευόπουλου, έχει δημιουργήσει μια αφόρητη ατμόσφαιρα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται πατώντας ένα κουμπί να τα λύσει όλα, όμως το κράτος θέλει εκ βάθρων αναδιοργάνωση και ξεκίνημα από μηδενική βάση» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης