Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Τσίπρας και Μητσοτάκης φαντασιώνονται ίσες αποστάσεις

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Τσίπρας και Μητσοτάκης φαντασιώνονται ίσες αποστάσεις
Οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης φαντασιώνονται ίσες αποστάσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης
Οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης φαντασιώνονται ίσες αποστάσεις, δήλωσε σήμερα (21/5/2019) ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης.
«Δεν έχουν καταλάβει ότι εμείς είμαστε απέναντι στις συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες και λαϊκιστικές πολιτικές, είτε τις εφαρμόζει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη, είτε η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης επέκρινε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την αναφορά του ότι στις κάλπες των ευρωεκλογών κρίνονται τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
«Στον πανικό του ο κ. Τσίπρας βάζει εκβιαστικά διλλήματα και παίζει με τις συντάξεις των συμπολιτών μας.
Ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται, θα ψηφίσει ελεύθερα και αποφασισμένος για την μεγάλη πολιτική αλλαγή το βράδυ της Κυριακής».
Επίσης, απάντησε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε το Κίνημα Αλλαγής να εγκαταλείψει τις ίσες αποστάσεις.
«Εμείς δεν έχουμε ίσες αποστάσεις.
Είμαστε απέναντι στις συντηρητικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές είτε προέρχονται από τη ΝΔ κι αφορούν τις εργασικές σχέσεις με τον ψυκτικό και τη Δημόσια Υγεία είτε για πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου που επιβάρυναν τα δημόσια οικονομικά», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.
Από την πλευρά του, ο γραμματέας Επικοινωνίας, Σταμάτης Μαλέλης, αναφέρθηκε στο πρόσφατο τηλεοπτικό μήνυμα της Ρένας Δούρου για το Μάτι, λέγοντας ότι «αποτυπώνει την ηθική παρακμή σε πολιτικό, κοινωνικό και αισθητικό επίπεδο».
«Οι κάτοικοι της Αττικής πρέπει να δουν ότι είναι αμετανόητοι και αλαζόνες», πρόσθεσε.
Εν τω μεταξύ, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη, στην πλατεία Κοτζιά, στις 19.30.
Παράλληλα, την Πέμπτη το βράδυ, θα μιλήσει στην Ξάνθη ο Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη, ενώ το ίδιο βράδυ, στην Αθήνα, ο Κώστας Σημίτης θα παραστεί σε εκδήλωση για την ενίσχυση της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη.
«Παντού συναντάμε κλίμα ενθουσιασμού με τη συμμετοχή να είναι αρκετά μεγάλη.
Το είδαμε τις τελευταίες μέρες στο Πειραιά, το Ηράκλειο, τα Γιάννενα, τη Λάρισα», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης, εκφράζοντας την αισιοδοξία που επικρατεί στα ηγετικά κλιμάκια και συμπλήρωσε: «Θα διαψεύσουμε στη κάλπη τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης