Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Κάθε μέρα οι δημοσκόποι διορθώνουν μισή μονάδα διαφορά της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος: Κάθε μέρα οι δημοσκόποι διορθώνουν μισή μονάδα διαφορά της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ
Διορθώνουν τις προβλέψεις τους για να προστατεύσουν την αξιοπιστία τους είπε ο κ.Αντώναρος
Την θέση ότι κάθε ημέρα έως και την ερχόμενη Παρασκευή οι δημοσκόποι θα διορθώνουν προοδευτικά από μισή έως μια μονάδα στη διαφορά της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Αντώναρος επανέλαβε τα όσα είπε χθες, αναφέροντας πως από τη Δευτέρα στέλεχος της ΝΔ έχει στα χέρια του  δημοσκόπηση που περιορίζει την διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων στο 1.2%
«Έως την Παρασκευή οι δημοσκόποι θα «χάνουν» προοδευτικά από μισή έως μια μονάδα, διορθώνοντας τις προβλέψεις τους, προκειμένου να προστατεύσουν την αξιοπιστία τους» είπε ο κ.Αντώναρος, τονίζοντας ότι συντάσσεται με την άποψη του πρωθυπουργού  ότι το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να καθορίζεται από τη στάση των ψηφοφόρων  και όχι από τις λάθος εκτιμήσεις των δημοσκόπων.
Επιπλέον, ο κ.Αντώναρος έκανε γνωστό ότι μετά τις εκλογές της Κυριακής θα εξαγγείλει τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης στον χώρο της κεντροδεξιάς, της οποίας η διακήρυξη αρχών και θέσεων είναι ήδη έτοιμη.
«Μαζί μου βρίσκονται αρκετοί φίλοι από το ήδη υπάρχον πολιτικό σκηνικό και άλλοι που μέχρι σήμερα δεν έχουν συμμετάσχει ενεργά στην πολιτική σκηνή» υποστήριξε ο κ.Αντώναρος, ο οποίος δήλωσε αμετακίνητος στον χώρο της κεντροδεξιάς και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται ιδεολογικά απέναντι σε νεοφιλελεύθερες  αντιλήψεις που αφήνουν απέξω τις ανάγκες της κοινωνίας.
Αναφερόμενος στη ΝΔ, είπε πως η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ μέχρι την περίοδο της προεδρίας του Κ. Καραμανλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης