Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γραμματικάκης: Η πολιτική πορεία του Ποταμιού θα κριθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

tags :
Γραμματικάκης: Η πολιτική πορεία του Ποταμιού θα κριθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Παρά τα λάθη το Ποτάμι είχε μια σταθερή γραμμή, αταλάντευτα ευρωπαϊκή είπε ο κ.Γραμματικάκης
Η πολιτική πορεία του Ποταμιού θα κριθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Γ. Γραμματικάκης, ο οποίος έκανε λόγο για κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον του κόμματος του.
«Από αυτές θα κριθεί η δυνατότητα του κόμματος να συνεχίσει την πολιτική του πορεία.
Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε μια εικόνα διάλυσης τον τελευταίο καιρό.
Από την άλλη κανείς δεν αμφισβητεί ότι το Ποτάμι είχε μια σταθερή γραμμή, αταλάντευτα ευρωπαϊκή και ότι βοήθησε την κοινοβουλευτική διαδικασία και έχει τολμηρές ιδέες.
Αυτό κάνει την παρουσία του αναγκαία.
Ελπίζω να φανεί και στις μεθαυριανές κάλπες» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Γραμματικάκης, τονίζοντας ότι οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη διαδικασία γιατί θα κριθεί η δυνατότητά του να συνεχίσει την πολιτική του πορεία.
Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του διότι, αν και όπως είπε, βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές, «μιλάμε πολύ λίγο για την Ευρώπη».
«Οι Ευρωπαίοι αισθάνονται ξένοι προς το κοινό τους σπίτι και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό» τόνισε ο κ.Γραμματικάκης, τονίζοντας ότι όπως και πολλοί άλλοι οραματίζεται μια καλύτερη Ευρώπη αλλά δεν αμφισβητεί τα μεγάλα της επιτεύγματα, όπως είναι η κινητικότητα στην αγορά εργασίας.
«Η Ευρώπη θα μείνει σε πλήρη αφασία αν δεν αλλάξει.
Οι πολιτικές ηγεσίες της δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων» υποστήριξε ο κ.Γραμματικάκης, ο οποίος ζήτησε μια πιο κοινωνική Ευρώπη που θα αντιπροσωπεύει τους λαούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης