Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αέρα νίκης φέρνει το πρόγραμμα του Γιώργου Ορφανού στη Θεσσαλονίκη

tags :
Αέρα νίκης φέρνει το πρόγραμμα του Γιώργου Ορφανού στη Θεσσαλονίκη
Τα ευρήματα των περισσοτέρων δημοσκοπήσεων αλλά και των στοιχηματικών αποδόσεων αποτυπώνουν ότι ο Γιώργος Ορφανός θα κονταροχτυπηθεί με τον συνυποψήφιο του, Νίκο Ταχιάο
Από αντάρτης της Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε στο απόλυτο φαβορί για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης Γιώργο Ορφανό, ο οποίος κατεβαίνει ανεξάρτητος με την παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».
Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα ευρήματα των περισσοτέρων δημοσκοπήσεων αλλά και των στοιχηματικών αποδόσεων αποτυπώνουν ότι ο Γιώργος Ορφανός θα κονταροχτυπηθεί με τον συνυποψήφιο του, Νίκο Ταχιάο για την πρώτη θέση.
Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Γιώργου Ορφανού είναι πως εξ΄αρχής βάσισε την υποψηφιότητα του σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο περιγράφει το όραμα του για τη Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει μια σειρά από σαφείς δράσεις.
Από την προσέλκυση εγχώριων- ξένων επενδύσεων, με την ίδρυση του «Thessaloniki Business Region», την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας με την απαλλαγή δημοτικών τελών  για επιχειρήσεις που ιδρύονται από νέους σε συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης, μέχρι τη μετατροπή του λιμένα σε home port και την ίδρυση μουσείου για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Επίσης, ο Γιώργος Ορφανός έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα του στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων όπως οι ίδιοι τα κατέγραψαν ως της «Σαλονίκης τα κακά» (#TisSalonikisTaKaka).
Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η απουσία θέσεων στάθμευσης και η αναποτελεσματικότητα των αστικών συγκοινωνιών είναι κάποια από αυτά που έθιξαν οι πολίτες σε social media και παραδοσιακά ΜΜΕ.
Όπως ο ίδιος επισημαίνει, από τις 33 διαφορετικές κατηγορίες προβλημάτων που εντόπισε η παράταξη, το πρόγραμμα του έχει ήδη προτείνει λύσεις στις 25 κατηγορίες.
Μάλιστα, στον ιστότοπο Orfanos.gr παρατηρήσαμε πως στις ενότητες του προγράμματος, έχει προστεθεί το hashtag #TisSalonikisTaKaka, σε όλα τα σημεία του που συνεισφέρουν στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης