Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σεμινάριο Pasta fresca από την Accademia Pizzaioli Greece

tags :
Σεμινάριο Pasta fresca από την Accademia Pizzaioli Greece
Σεμινάριο Pasta fresca από την Accademia Pizzaioli Greece
Με βασικό θέμα τα χειροποίητα ζυμαρικά “Pasta fresca”, η παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli διοργάνωσε πεντάωρο Σεμινάριο τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Δάφνη, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους έλαβαν μέρος.
Οι συμμετέχοντες ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli, ακολούθησαν βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής χειροποίητων ζυμαρικών όπως tagliatelle, tagliolini, tortelloni, tortellacci, pappardelle, ravioli αλλά και spaghetti.
Στη συνέχεια ετοίμασαν αγαπημένα ιταλικά πιάτα ζυμαρικών τα οποία δοκίμασαν και απόλαυσαν όλοι μαζί! Στο τέλος του σεμιναρίου τους δόθηκαν οι συνταγές αλλά και πιστοποιητικό παρακολούθησης για την συμμετοχή τους στο επιτυχημένο Σεμινάριο της Accademia Pizzaioli Greece, η οποία ολοένα και μεγαλώνει!
Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης