Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τρ. Πειραιώς: Εξετάζονται όλες οι λύσεις για τη μείωση των NPEs - Πλήρης ο σεβασμός των εργασιακών δικαιωμάτων

tags :
Τρ. Πειραιώς: Εξετάζονται όλες οι λύσεις για τη μείωση των NPEs - Πλήρης ο σεβασμός των εργασιακών δικαιωμάτων
Θα γνωστοποιήσει άμεσα όσες πληροφορίες για γεγονότα ή καταστάσεις την αφορούν και είναι ανακοινώσιμες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία
Τη δέσμευσή της στο σεβασμό και την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, καθώς και την προτίμησή της για επιχειρηματικές επιλογές με την ευρύτερη δυνατή κοινωνική και εργασιακή αποδοχή, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς, γνωστοποιώντας επίσης ότι εξετάζει σειρά επιλογών, σχετικά με τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων στοιχείων ενεργητικού.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Τρ. Πειραιώς, δεν έχει ληφθεί από τα αρμόδια εταιρικά όργανα οποιαδήποτε απόφαση για σύναψη συμφωνίας σε σχέση με τον κλάδο διαχείρισης προβληματικών απαιτήσεων.
Μάλιστα, επισημαίνει ότι θα γνωστοποιήσει άμεσα όσες πληροφορίες για γεγονότα ή καταστάσεις την αφορούν και είναι ανακοινώσιμες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα Πειραιώς έχει έμπρακτα αποδείξει τη διαχρονική δέσμευσή της στο σεβασμό και την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, καθώς και την προτίμησή της για επιχειρηματικές επιλογές με την ευρύτερη δυνατή κοινωνική και εργασιακή αποδοχή, αναφέρει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης