Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η ψήφος που πονάει τον Τσίπρα είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ

Γεννηματά: Η ψήφος που πονάει τον Τσίπρα είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ
Οι προοδευτικοί πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ είπε η κα.Γεννηματά
Την θέση πως η ψήφος που πονάει τον Αλέξη Τσίπρα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής διατύπωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία υποστήριξε ότι οι προοδευτικοί πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη της στο ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα.
Έχουν αξία, έχει μεγάλη δύναμη η ψήφος του ελληνικού λαού, καθώς η κυβέρνηση εδώ και καιρό είναι σε δυσαρμονία με την θέληση του λαού.
Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει ζημιά» είπε μιλώντας στο «Θέμα Fm» η κα.Γεννηματά, η οποία έβαλε και κατά του κ.Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πως «λίγες μέρες πριν τις εκλογές παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία».
«Εμείς απευθυνόμαστε στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ.
Ήδη οι συγκεντρώσεις δείχνουν ότι έχει ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας της Κεντροαριστεράς και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά τις εκλογές.
Ο κ.Τσίπρας λειτουργεί με το σκεπτικό πώς θα μείνει ο ίδιος λίγο παραπάνω στην εξουσία, ο στόχος του είναι να έχει την δύναμη της κυβέρνησης στα χέρια του, δεν τον νοιάζει ούτε το κόμμα του, ούτε τίποτα» υποστήριξε η κα.Γεννηματά, τονίζοντας ότι το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά ενίσχυσε το ΚΙΝΑΛ.
«Κατέρρευσαν με κρότο οι πρωτοβουλίες τύπου "Γέφυρες", λειτούργησαν αντίθετα, συσπείρωσαν τον κόσμο σε εμάς γιατί αντιλαμβάνονται ότι εμείς είμαστε η προοδευτική παράταξη.
Ο Τσίπρας έφτιαξε την Νέα Δεξιά, κυβερνά με ακροδεξιούς, με την καραμανλική δεξιά, προσπάθησε να καλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για την κρίση» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία παραδέχθηκε ότι το κόμμα της έκανε λάθη.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα προηγούμενα χρόνια και οι σοσιαλιστές έκαναν λάθη, ακολουθώντας την πολιτική που επέβαλε η ευρωπαϊκή Δεξιά, είναι όμως σαφές ότι έχουν κατανοήσει τα λάθη αυτά και έχουν γυρίσει σελίδα.
Η πολιτική της διαρκούς λιτότητας, έχει δώσει χώρο στην ακροδεξιά» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία ζήτησε «να στηριχθούν οι σοσιαλιστές για να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης