Κικίλιας: Ο Τσίπρας θα πάρει την απάντηση του – Τέσσερις κάλπες το 2019, τέσσερις νίκες για τη ΝΔ

Κικίλιας: Ο Τσίπρας θα πάρει την απάντηση του – Τέσσερις κάλπες το 2019, τέσσερις νίκες για τη ΝΔ
Δεν τον θέλει άλλο ο ελληνικός λαός, θα εκφραστεί την Κυριακή υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι στις εκλογές της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει από τον ελληνικό λαό διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε ότι τέσσερις κάλπες θα στηθούν το 2019, τέσσερις νίκες θα καταγράψει η ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Κικίλιας κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στον Τσίπρα πως δεν τον θέλουν άλλο.
«Μετά από 4,5 χρόνια ο ελληνικός λαός αγωνιά και περιμένει να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, ο οποίος τον κορόιδεψε, διέλυσε τη μεσαία τάξη, έκλεισε τις τράπεζες, υπερφορολόγησε τους πάντες και στοχοποίησε κοινωνικές ομάδες κυβερνώντας ταξικά.
Την Κυριακή έρχεται η ώρα που ο Έλληνας μπορεί να εκφραστεί.
Στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει χαλαρή ψήφος.
Ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι δεν τον θέλει άλλο ο ελληνικός λαός.
Οι τέσσερις κάλπες του 2019, θα δώσουν τέσσερις νίκες στη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί.
«Στις γειτονιές της Αθήνας επικρατεί η ανασφάλεια και η αναρχία, στα πανεπιστήμια χτίζουν γραφεία καθηγητών, προπηλακίζονται φοιτητές.
Στέλνουμε τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια για να σπουδάσουν, όχι για να υφίστανται bullying και να κινδυνεύει η ζωή τους», τόνισε ο κ.Κικίλιας χαρακτηρίζοντας τον Ρουβίκωνα ως το αποκορύφωμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι Ρουβίκωνες με την πολιτική ανοχή από τον πρόεδρο της Βουλής έως τους υπουργούς της κυβέρνησης και τον εκάστοτε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έχουν μπει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο υπουργείο Εξωτερικών, δύο φορές στο προαύλιο της Βουλής και την έβαψαν κόκκινη, στην αμερικανική πρεσβεία, στη γαλλική πρεσβεία.
Η ασφάλεια δεν είναι δεξιό προνόμιο, τέμνει οριζόντια την ελληνική κοινωνία.
Καμία ελληνική οικογένεια, είτε είναι αριστερή είτε δεξιά ή κεντρώα, δεν θέλει να κινδυνεύει μέσα και έξω από το σπίτι της.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη άγονται και φέρονται από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και δίνονται κομματικές εντολές, προκειμένου να μην πειράζουν τους αναρχικούς και τους μπαχαλάκηδες που τα σπάνε» τόνισε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS