Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Σύνταγμα ο Τσίπρας, στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Τελευταίες συγκεντρώσεις πριν την κάλπη

Στο Σύνταγμα ο Τσίπρας, στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Τελευταίες συγκεντρώσεις πριν την κάλπη
Οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ
Τρία 24ωρα έχουν απομείνει πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή 26/5 και οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρούν σήμερα Παρασκευή 24/5 στις τελευταίες τους συγκεντρώσεις στην προσπάθεια τους να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους και να πείσουν τους αναποφάσιστους.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα μιλήσει στις 19:30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος ενώ στις 20:00 θα μιλήσει στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος χθες βρέθηκε και μίλησε στην Φλώρινα.
Τσίπρας και Μητσοτάκης τα δίνουν όλα στην τελευταία στροφή του προεκλογικού τους αγώνα σε μια προσπάθεια ο μεν πρώτος να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ ο δε δεύτερος να κερδίσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, έχοντας προφανώς και οι δύο το βλέμμα στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη "μητέρα των μαχών" που δεν είναι άλλη από τις βουλευτικές εκλογές.
Την ίδια στιγμή, οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν σαφές προβάδισμα στη ΝΔ.
Συγκεκριμένα, η μέτρηση της εταιρείας Pulse, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη 23/5, δίνει προβάδισμα 7 ποσοστιαίων μονάδων στη ΝΔ, η οποία συγκεντρώνει 31% στην πρόθεση ψήφου έναντι 24% της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης